18 / 04 / 2024

migros xiaomi poco x4 fiyatları

migros xiaomi poco x4 fiyatları

Xiaomi tarafından tasarlanan Poco X4 Pro Migros'ta satışa çıkarıldı. Peki, Xiaomi Poco X4 Pro kaç TL? İşte 2 Mayıs 2022 ürün ve fiyat listesi...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

MIUI 15 alacak Xiaomi telefonlar!

Yakın gelecekte tanıtılması planlanan MIUI 15 güncellemesi, Android 14 tabanlı olacak. Peki Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri hangileri? İşte ayrıntılar..

Xiaomi Robot Süpürge almak isteyenlere Migros'tan büyük sürpriz; Yüzde 29 indirim yapıldı

Xiaomi Mi Mop 2 White Vacuum Robot Süpürge Migros'ta indirime girdi. Yüzde 29 indirim uygulanan süpürgenin fiyatı 9 bin 499 TL'den 6 bin 699 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Migros'tan akıllı saat müjdesi! Dev marka akıllı saatin fiyatı sadece 359 TL! İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Migros, birbirinden eşsiz akıllı saatleri satışa çıkardı. Bu saatler arasında Apple'dan Xiaomi'ye, Samsung'dan Reeder'a birbirinden farklı cihazlar bulunuyor. Peki, Migros'ta hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satılıyor? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Xiaomi Redmi Note 12S, Migros Mağazalarında Şimdi Satışta!

Xiaomi'nin Yeni Orta Segment Telefonu Redmi Note 12S, Migros'ta İndirimli Fiyatlarla Buluşuyor. İşte ayrıntılar...

POCO X4 GT için MIUI 14 müjdesi!

POCO X4 GT kullanıcıları için, Xiaomi şirketi MIUI 14 arayüzü güncellemesini yayınlamaya başladı. İşte güncelleme hakkında detaylar!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro MediaMarkt'ta gelerek ikinci bayram yaşattı! Görmeyen duymayan kalmasın!

MediaMarkt'ta şu anda uygun fiyatlı olarak satılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeli, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da bu cihazı satışa sunmaya başladı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro Ramazan Bayram'ına özel indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Migros'ta Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya flaş bayram indirimi! Gören inanamadı, hemen bakın!

Bayram tatili öncesinde, Migros birçok üründe indirimler sunarak müşterilerine avantajlı alışveriş fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu indirimler arasında, Xiaomi Redmi Note 11 Pro da yer alıyor.

migros xiaomi poco x4 fiyatları Haberi

migros xiaomi poco x4 fiyatları

Xiaomi Poco X4 Pro akıllı cep telefonu Migros'ta müşterilerinin beğenisine sunuldu. Mavi renk seçeneğiyle satışa çıkan Xiaomi Poco X4 Pro'nun 265 GB depolama alanı mevcut. Çift hat sayısı olan Xiaomi Poco X4 Pro ayrıca suya ve toza dayanıklı. 6.67 inç ekran boyutuna sahip olan bu akıllı telefon sadece 205 gram ağırlığında.

Çizilmeye dirençli cam, çerçevesiz tasarım ve ekran içinde ön kamera gibi ekran özelllikleri bulunan Xiaomi Poco X4 Pro'nun birbirinden çeşitli kamera özellikleri var.

Peki, Xiaomi Poco X4 Pro kaç TL? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Ekran Özellikleri

Çizilmeye Dirençli Cam DCI-P3 Renk Uzayı Multi Touch Çerçevesiz Tasarım Sürekli Açık Ekran (Always-on Display) Ekran İçinde Ön Kamera 4.500.000:1 Kontrast Oranı 360 Hz Screen Touch Response 700 cd/m² (nit) Parlaklık (HBM) 1200 cd/m² (nit) Parlaklık (Maks.)

Kamera Özellikleri    

Portre Modu (Bokeh) Phase Detect...