29 / 03 / 2024

Mikail Çatan

Mikail Çatan

ÇFS Zemin Etüd İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Limited Şirketi, Mikail Çatan, Mustafa Fırat tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart 'ta kuruldu.

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Çatan, Hasan Korkmaz, Umut İpek, Hilal Yağcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

CHP'den ilk Murat Kurum yorumu geldi: 'İmar affına imza atan...'

Murat Kurum'un AK Parti'den İBB adayı olması ile ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "2019'da imar affına imza atan bir bakan olarak tarihe geçtiğini hepimiz hatırlıyoruz" diye konuştu.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mayıs 2023 emekli promosyonlarında bu bankaya dikkat! İmzayı atan emeklinin cebi doluyor!

Mayıs 2023 emekli promosyonlarında bu bankaya dikkat... İmzayı atan emeklinin cebi doluyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Dünyanın en değerli markası artık Apple değil! İşte Apple’ın pabucunu dama atan o şirket!

Birçoğumuzun elinde ya iPhone telefonu ya tableti ya da bilgisayarı bulunan ABD’li dünya teknoloji devi Apple, artık dünyanın en değerli markası değil. Peki Apple’ın pabucunu dama atan şirket hangisi? İşte yanıtı…

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir ilke imza attı. WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin vererek profil fotoğrafları herkese açık olacak. Mesaj atan kişi resmen görecek! İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mıkaıl Kaplan tarafından kuruldu.

Mikail Hıdır kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Mikail Hıdır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mikail Hıdır'ın biyografisi...

Mikail Hıdır, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şükrü Mete Tepegöz Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Bahaş Holding'e "En fazla konut satışına imza atan şirketler" ödülü!

Bahaş Holding, Capital ''Ekonomist dergilerinin düzenlediği ''Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars'' araştırmasında ''en fazla konut satışına imza atan şirketler'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

Çin’de bir emlakçı ayda 180 binden az adım atan işçilerini cezalandırıyor!

Çin'de ayda 180 bin adımdan az atan çalışanlarına para cezası veren şirket eleştirilerin hedefinde.

Agora'yı kuşatan çarpık yapılar yıkıldı!

2 bin yıllık Agora'yı kuşatan çarpık yapılar, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılarak birer birer temizlendi.

Mikail Çatan Haberi

Mikail Çatan

ÇFS Zemin Etüd İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Limited Şirketi, Mikail Çatan, Mustafa Fırat tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


ÇFS Zemin Etüd İnşaat Turizm Gıda ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1-)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü zemin etüdü, her türlü arazi ölçümü, her türlü sondaj işlemelerini ve raporlamalarını yapmak, yaptırmak her türlü iksa, fore kazık, mini kazık, taşkolon enjeksiyon v.b. alt yapı işlemlerinin müteahhitlik, taşeronluk, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini yapmak yaptırmak rapor ve projelerini tanzim etmek, tanzim ettirmek 2-) Yurt içinde ve yurt dışında her çeşit serbest harita kadastro mühendislik hizmetleri halihazır harita müteahhitlik hizmetleri yapmak, mimar uygulamaları, arazi toplulaştırma ve düzenlemeleri yapmak yaptırmak 3-) Her Türlü mimari proje ve etüdleri, imar...