20 / 04 / 2024

mikro inşaat prestij incek evleri projesi

mikro inşaat prestij incek evleri projesi

Ankara Prestij İncek Evleri projesindeki daireler 439 bin 877 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ankara Prestij İncek Evleri hakkında daha fazla ayrıntı için haberimizi okuyabilirsiniz...

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri!

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri Mikro İnşaat Ankara'da hayata geçiriliyor. Prestij İncek Evleri'nde fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor...

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Burhaniye'de Amfi Tiyatro inşaatında sona gelindi!

Burhaniye’nin prestij projelerinden bir tanesi olan Amfi Tiyatro inşaatı büyük oranda tamamlandı. Tiyatro yaklaşık 73 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Dikili çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı sürüyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un prestij projeleri kapsamında hayata geçirilen dev yatırımlardan biri olan ve "Dikili'nin hayali" olarak nitelendirilen Dikili Belediyesi Çok Amaçlı Salon Kompleksi'nin inşaatında adım adım sona yaklaşılıyor.

Ostim Prestij Ankara projesinde B blok inşaatı başlıyor!

Ostim Prestij Ankara'nın inşaatı devam ediyor. A Blok ve C Blok olarak ruhsatlanan bölümlerin bodrum ve zemin kat kaba inşaatları tamamlandı, B Blok inşaatının temel atma hazırlıkları başladı.

Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’i tercih etti!

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Pusula İnşaat Prestij Suit projesi 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Prestij Suit projesi, 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla, hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu. Lansman fiyatları için son tarih 1 Eylül 2015.

İnşaat sektörü yeşil binalara sertifika yatırımı yapıyor!

Türk inşaat sektörü temsilcileri, çevreye duyarlı üretim için çalışmalar yürütürken yeşil binalara prestij getiren “LEED” ve “BREEAM” gibi uluslararası sertifikalara ulaşmak için önemli yatırımlar yapılıyor.

Prestij İnşaat Adana'da inşaat yapımına başladı!

Bölgedeki büyük bir açıklığı gideren genç işadamı ve girişimci Yusuf Arısoy, yine Pozantı'da yaklaşık 15 yıldır inşaat sektöründe yaptığı binalarla adından sıkça söz ettiren Soner Kaya ile bir araya gelerek Prestij İnşaatı kurdular.

Prestij İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

İnşaat sektörü firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve Ankara'nın en İddialı konut projelerinden biri olan İncek Prestij'ln inşaatı son hızla devam ediyor. Projenin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Mikro İnşaat 'ın İncek Life projesi Fırat Life İnşaat 'ın oldu!

Başkent Ankara 'da yaşama geçirilen İncek Prestij projesini Fırat Life İnşaat devraldı. 765 adet konutun yer aldığı İncek Prestij 'in satış fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak...

Kaan Ergenç: İnşaatı devam eden prestij projelerin tercih sebebi olduk!

Alubond Turkey -Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Ergenç, " Alubond A2 yanmaz ürünlerimizle, Türkiye'de şu an yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden prestij projelerin neredeyse tamamında tercih sebebi olduk" dedi...

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri!

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri Mikro İnşaat Ankara'da hayata geçiriliyor. Prestij İncek Evleri'nde fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor...

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri fiyat listesi!

Mikro İnşaat Prestij İncek Evleri fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

mikro inşaat prestij incek evleri projesi Haberi

mikro inşaat prestij incek evleri projesi



Sinpaş Yapı bünyesinde satış süreci devam eden Ankara Prestij İncek Evleri projesinin satış süreci devam ediyor. Ankara'nın İncek bölgesinde yer alan proje 5 bloktan oluşacak şekilde yükseliyor. 


Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Ankara Prestij İncek Evleri projesindeki tüm 1+1 daireler satılmış durumda. Ankara Prestij İncek Evleri fiyat listesi şöyle: 


Ankara Prestij İncek Evleri fiyat: 


108 metrekare -140 metrekare 2+1 daireler 439 bin 877 liradan,

164 metrekare - 183 metrekare 3+1 daireler 550 bin 196 liradan,

199 metrekare - 208 metrekare 4+1 daireler 805 bin 424 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ankara Prestij İncek Evleri ulaşımı: 


Ankara Prestij İncek Evleri adres: Alacaatlı Caddesi No: 1248 Yenimahalle - İncek/ Ankara


Ankara Prestij İncek Evleri...