18 / 04 / 2024

Milpark Konutları teslim

Milpark Konutları teslim

Milpark Konutları Plus, Esenyurt'ta Deira Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İkinci etapta her biri 12 katlı 672 konut inşa ediliyor. İlk etapla birlikte proje toplamda 972 konuttan oluşuyor.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Tarih açıklandı: Depremzedelere konutları teslim edilmeye başlıyor

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'de 11 ilde yıkama neden olmuştu. 50 binden fazla insanımız canlarını kaybederken, binlerce insan da evsiz kalmıştı. Nihayet deprem bölgesindeki konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlıyor. İşte detaylar...

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Arnavutluk Laç'taki deprem konutları teslim edildi!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için hayata geçirilen konutların teslim töreni gerçekleştirildi.

Arnavutluk Laç'taki deprem konutları teslim töreni bugün yapılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'ta 2019'da meydana gelen deprem felaketinde evlerini kaybeden aileler için Türkiye tarafından Laç şehrinde inşa edilen konutların teslim törenine katılmak üzere şehre gitti.

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

İzmir deprem konutları teslim edildi! 

İzmir'de depremzedeler için inşa edilen deprem konutları bugün gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 

Erzurum'da depremzedeler için inşa edilen konutlar teslim ediliyor!

Erzurum'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar vatandaşlara teslim edilecek.

Milpark Konutları teslim Haberi

Milpark Konutları teslim


Milpark Konutlan'nın ikinci etabı olarak düşünülen Milpark Konutları Plus, Esenyurt'ta Deira Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İkinci etapta her biri 12 katlı 672 konut inşa ediliyor. İlk etapla birlikte proje toplamda 972 konuttan oluşuyor. Projenin tamamı 33 bin 180 metrekare arsa içinde bulunuyor. 


Konut fiyatları 120 bin lira ile 340 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Açık ve kapalı otoparkın yanısıra sitede fitness salonu, futbol sahası, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, tenis kortu ve havuz cafe...