05 / 05 / 2024

milyarderler yeni zelenda arazi

milyarderler yeni zelenda arazi

Sustainability dergisinde yayımlanan bir araştırmada, başta Yeni Zelanda olmak üzere, İzlanda, Birleşik Krallık, Tazmanya ve İrlanda küresel toplumsal çöküşten kurtulmak için sığınılacak en iyi yerler arasında bulunuyor.

Asya'nın yeni milyarderler başkenti 92 milyarderi ile Mumbai oldu! New York ve Londra ile yarışıyor!

Asya'nın yeni milyarderler başkenti belli oldu. Nikkei Asia basın kuruluşunun, merkezi Şanghay'da olan Hurun Araştırma Enstitisüne dayandırmış olduğu rapora Hindistan'ın Mumbai şehri toplamda 92 milyarderi ile Asya'nın yeni "zenginler başkenti" unvanına sahip oldu. 

ABD'li milyarderler Kovid-19 dinlemedi! Servetlerini katladı!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ekonomi ve sağlık alanında zor günler geçiren dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de, milyarderler servetlerine servet kattı. 

Yeni Zelenda'da 170 ev tahliye edildi!

Yeni Zelenda'da Nelson kentinde kontrol altına alınamayan yangında 170 evin tahliye edildi. Bölgede şu zamana kadar yaralanma ve can kaybı olmadı.

Çilek Odası yurt dışı yatırımlarına devam ediyor!

Üretimin yaklaşık yüzde 50'sini ihraç eden Çilek odası ,Hindistan'da 10'uncu mağazasını açarken Endonezya,Yeni Zelenda, Tanzanya, Kenya, Çin, Özbekistan ve İngiltere pazarlarına da girmeyi planlıyor.

Yeni Zelanda çadır kentte 12 derslikli prefabrik okul yaptırdı!

Yeni Zelenda' nın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Tuı Dewes, çadır kentte prefabrik okulun hizmete açılış töreninde yaptığı konuşmada, eğitim tesisinin açılışında bulanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi...

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

milyarderler yeni zelenda arazi Haberi

milyarderler yeni zelenda arazi

Sustainability dergisinde yayımlanan bir araştırmada, başta Yeni Zelanda olmak üzere, İzlanda, Birleşik Krallık, Tazmanya ve İrlanda küresel toplumsal çöküşten kurtulmak için sığınılacak en iyi yerler arasında bulunuyor.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; araştırma çerçevesinde, ılıman bölgeler ve çoğunlukla düşük nüfus yoğunluğuna sahip adalar küresel toplumsal çöküşten kurtulmak için ilk sıraya yerleşti. 

Uygarlığın tehlikeli durumunu vurgulayan araştırma, tehlikenin çok yönlü olduğuna dikkat çekiyor. Bilim insanlarına göre, şiddetli finansal kriz, iklim değişikliğinin etkileri ve doğanın tahribatı olacak şekilde koronavirüs salgınından daha kötü bir pandemi gerçeği, çevre olayı ve bütün bunların kombinasyonuna referans veren bir çöküşe referans sunuluyor. 

MİLYARDERLER, KIYAMETE HAZIRLIK YAPIYOR

Guardian’ın aktardığına göre; milyarderler kıyamete hazırlık olarak Yeni Zelanda’da sığınaklar için arazi satın almaya başladı. İngiltere Anglia Ruskin Üniversitesi...