29 / 03 / 2024

Mim Hotel İstanbul satış

Mim Hotel İstanbul satış

İstanbul Teşvikiye'de yer alan Mim Hotel 70 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Mim Hotel İstanbul 70 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Teşvikiye'de yer alan Mim Hotel 70 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Radisson’un Collection dönüşümü!

İstanbul'un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, 2019 yılında Radisson Hotel Group bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection'a dönüşmeye hazırlanıyor…

RE360 Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirdi!

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” 4 Aralık 2018 tarihinde başladı. Geleceği yeniden inşa etmek isteyen firma sahipleri FourSeasons Hotel İstanbul Bosphorus’ta bir araya geldi.

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

Fatih Hotel Alahan 25 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Çakırağa Mahallesi'nde yer alan Hotel Alahan icradan satışa çıkarıldı. Fatih Hotel Alahan otel için ilk ihale tarihi 9 Nisan 2018 olarak belirlendi. 

Mim Hotel İstanbul satış Haberi

Mim Hotel İstanbul satış

İstanbul ili, Şişli ilçesi Teşvikiye Mahallesi 407 ada 63 parsel üzerinde, Ferah Sokak no:20 adresinde kayıtlı gayrimenkul 70 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İhale14 Ocak 2020 tarihinde saat 15:40 - 15:45 arasında gerçekleştirilecek.
 

İhale ilanı:

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

2018/1372 ESAS

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Tapu Kaydı : İSTANBUL il , ŞİŞLİ ilçe , TEŞVİKİYE Mahalle/Mevki , 407 Ada No , 63 Parsel No , 1.146,00 Yüzölçümlü

On Katlı Kargir Otel Nitelikli taşınmazın tamamı.

Özellikleri : Şişli ilçesi Teşvikiye Mahallesi 407 ada 63 parsel üzerinde, Ferah Sokak no:20 adresinde kayıtlı ve “Mim Hotel isimli iki bodrum+zemin+8 normal kat+çatı katlı, yaklaşık 27 yıllık betonarme bina bulunmaktadır. Otel olarak kullanılan ancak keşif tarihi itibariyle kapalı olan...