25 / 04 / 2024

Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık

Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık Firması Cafer İnan, 2014 yılının son çeyreğinde firmaların nasıl hareket edeceğinden bahsetti...

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Muhammet Çağrı Daral tarafından kuruldu.

Ten Tanıtım Hizmetleri ve Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ten Tanıtım Hizmetleri ve Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi, Gülten Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Beşiktaş, Türk Ali Mahallesi, Nüzhetiye Caddesi'nde kuruldu.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

MİM Tanıtım projenizi doğru kitleye ulaştırıyor!

Bir Projeniz var, doğru kitleye duyurup tüketiciye ulaşmanız gerekiyor. Fakat bunu nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İşte MİM Tanıtım, Organizasyon ve Danışmanlık firması burada devreye giriyor.

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık Haberi

Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık
Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık Firması Cafer İnan'in konuşması: 


 Artış hızı geçmiş yıllara göre yavaş... Devremülkte fayda var. Biz yatırım geliri olarak geriye yaptığı harcamaya karşılık ne yapacak. Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık Firması'nın sahibiyim birkaç projede danışmanlık işi yapıyoruz, proje geliştirme yapıyoruz. Katılıyorum şu an da bizimde gözlemlediğimiz şu; metrekare fiyatları zaten belli şartlar ve zorlamalardan dolayı artmaya başlamıştı arsa fiyatlarının da kat karşılıklarının da zor olduğundan dolayı, firmalar hep  fiyatlarını arttırmaya başladı. Yatırımcı kitlesinin de ben bitmediğini, potansiyel olduğunu hala belli seviyelerde küçük küçük de olsa artmaya devam ettiğine inanıyorum. Belli dönemlerde kriz de olsa. Şimdi kendi geliştirdiğimiz projelerde şu anda çalıştığımız bölgeler mesela;  İstanbul  ’un biraz sayfiye bölgeleri. Oradaki kira çarpanımız aşağı yukarı 150-160'larda. Şöyle söyleyeyim bölgenin...