28 / 03 / 2024

Mimar Gürhan Bakırküre

Mimar Gürhan Bakırküre

25 yılı aşkın tecrübesiyle ofis mekanları üzerine uzmanlaşan Mimar Gürhan Bakırküre tarafından kurulan Bigg, "Çalışma Kültürü Çözümleri" alanında verdiği hizmetle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

BIGG, çalışma kültürü çözümleriyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor!

25 yılı aşkın tecrübesiyle ofis mekanları üzerine uzmanlaşan Mimar Gürhan Bakırküre tarafından kurulan Bigg, "Çalışma Kültürü Çözümleri" alanında verdiği hizmetle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Mimar Gürhan Bakırküre Y kuşağı ofisleri anlatacak!

Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren bir platform olması amacıyla “mutfak” temasıyla düzenlemeye başladığı “2D1 Tasarım Toplantıları” “ofis” teması ile devam ediyor.

Altın resmen yerle yeksan oldu! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi! Hemen bakın!

Altın resmen yerle yeksan oldu... Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Bakırköy'deki 6 katlı bina çelikle güçlendirildi!

İstanbul'da yapı stokunun tartışıldığı son günlerde ise Bakırköy'de bir bina görüntüsüyle dikkat çekti. 6 katlı apartmanda çelik konstrüksiyon güçlendirme yapıldı.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Bakırköy’deki riskli binaya kafes tipi güçlendirme!

1999 depreminin ardundan ‘yüksek riskli, orta hasarlı’ tespiti yapılan Bakırköy’deki bu binayı sahipleri terk etmek yerine, dış cephesini demir kafese alarak ‘güçlendirme’ yaptı. Uzmanlar ise bina daha da riskli oluşturuyor.

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Bakırköy Osmaniye kentsel dönüşüm başlayacak!

Bakan Kurum, 5 yıllık süreçte Bakırköy'deki Osmaniye Mahallesi'ni sağlam, güvenilir, içinde yaşanabilir sosyal donatı imkanları olan kentsel dönüşüm projesine tabi tutmak istediklerini söyledi...

TOKİ Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde konut yapacak!

TOKİ mülkiyetinde olan İstanbul Bakırköy'e bağlı Şenlik Mahallesi'ndeki arsalar için yeni imar planı hazırlandı. Yeni plana göre zemin+2 katlı binalar yapılabilecek...

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Gürhan Bakırküre tarafından kuruldu. 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Mimar Gürhan Bakırküre Haberi

Mimar Gürhan Bakırküre

İşverenlerinin “yeni çalışma mekanı” ile ilgili tüm ihtiyaçlarına 360 derece hizmet anlayışıyla cevap veren Bigg, ofis seçiminden taşınma yönetimine, ofis tasarımından uygulamasına kadar çok geniş bir yelpazede işverenleri için en uygun bütçe dahilinde süreç yönetimi yapıyor.


Ofis mekanları özelinde anahtar teslim çözümler sunarak kurumsal firmalar için vazgeçilmez bir çözüm ortağı pozisyonunda konumlanan Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre’nin kurucusu olduğu Bigg, yeni bir ofis sürecinin tüm kademelerinde ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri tek çatı altında üreten bir platform olmasıyla Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.


Bugüne kadar ING Bank, Şişecam, Deloitte, Roche Türkiye, Burgan Bank, Tosyalı Holding, Inteltek, Altınbaş Holding, Kulüpler Birliği gibi yerel ve uluslararası ölçekteki önemli firmalar için “çalışma kültürü çözümleri” üreten Bigg, farklı disiplinlerden profesyonelleri bir araya getirdiği uzman kadrosuyla işverenlerine...