19 / 04 / 2024

mimar Hakan Demirel

mimar Hakan Demirel

Hakan Demirel'e Altın Genç Mimar ödülü verildi. Hakan Demirel, Architecture+Design & CERA Ödülleri’nin TSMD, İstanbul SMD ve İzmir SMD’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye ayağında “Yılın En İyi Genç Mimarı” seçildi.

Hakan Demirel kimdir?

Mimar Hakan Demirel kimdir? Hakan Demirel bugüne kadar hangi projelere imza attı? Hakan Demirel hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Hakan Demirel 'in biyografisi...

Koronavirüs ev planlarını değiştirdi!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yaşam alışkanlıklarını farklı bir boyuta taşıdı. İç Mimar Hakan Cengiz daha sterlin ve izole bir yaşam için neler yapılabileceğiyle ilgili öngörülerini paylaştı....

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Avangart İstanbul'da 84 ay 0 faiz!

Ünlü mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından tasarlanan  Avangart İstanbul projesinde daire fiyatları 504 bin liradan başlıyor..

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

Kabataş Martı Projesi için mimardan dava!

Kabataş İskelesi’nde inşa edilen Martı Projesi’nin mimarı Hakan Kıran, Kent Savunması aktivisti Cihan Uzunçarşılı Baysal'a dava açtı. Kıran, dava dilekçesinde projesine “Çakma kuş” gibi denildiğini, kişilik haklarının zedelendiğini dile getirdi.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

İstanbul'da doğru planlanan bölgeler prim yapacak!

Mimar Hakan Kıran, İstanbul'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Kıran, ''İstanbul'da doğru planlanan ve geliştirilen bölgeler prim yapacak" diye konuştu.

Kabataş Martı Projesi 500 milyon TL'ye mal olacak!

Son zamanların en çok tartışılan mimarı Hakan Kıran, Martı projesi adıyla bilenen Kabataş Meydanı ve Transfer Projesi'nden bahsetti. Kıran, projenin 500 milyon TL'ye mal olacağını söyledi.

Kabataş Martı, İstanbul'a nefes aldıracak!

Posta Gazetesi yazarı Alev Gürsoy, Mimar Hakan Kıran ile Kabataş projesi hakkında konuştu.. İşte Kabataş projesinin tüm detayları...

mimar Hakan Demirel Haberi

mimar Hakan Demirel

Hindistan merkezli köklü mimarlık dergisi Architecture + Design tarafından, uluslararası vitrifiye markası CERA’nın katkılarıyla Güney-Doğu Asya ülkelerinde düzenlenen, 11. Architecture+Design & CERA Ödülleri 15 Kasım Cumartesi akşamı, İstanbul’da Park Bosphorus Hotel’de yapılan törenle sahiplerini buldu.

Yarışmada Türkiye’nin En İyi Genç Mimarı olarak ülkemizi temsil eden Suyabatmaz Demirel Mimarlık ortaklarından Hakan Demirel, Architecture+Design & CERA Ödülleri’nde “The Golden Emerging Architects” (Altın Genç Mimarlar) ödülünü alma başarısını gösterdi.

Bu sene Türkiye’nin ilk kez katılım gösterdiği ve aynı zamanda ev sahipliği yaptığı Architecture+Design & CERA Ödülleri’nin Türkiye ayağı TSMD, İstanbul SMD ve İzmir SMD’nin katkılarıyla gerçekleşti. Süha Özkan’ın başkanlık ettiği ve Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu, Hasan Çalışlar ile Derya Akdurak'ın yer aldığı jüri heyeti, yaptıkları değerlendirme sonucunda Hakan Demirel’i Türkiye’nin En İyi Genç...