28 / 03 / 2024

mimar murat yılmaz

mimar murat yılmaz

Sahibinden.com Projeler Editörü Selma Şenol, İstanbul'un ilgi odağı projelerinin mimarı Murat Yılmaz ile görüştü! İstanbul'da 20 yılı yıkıp yapmak ile geçireceğiz diyen Murat Yılmaz'ın kente ve mimariye bakışını konuştu...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Murat Artu vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Artu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Yüksek Mimar Murat Onat vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Onat, hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Yılmaz Eren'den çarpık yapılaşma uyarısı!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yılmaz Eren, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve deprem gerçeği ile yaşamak zorunda olunduğunun akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu görev dağılımı çerçevesinde Sezgin Yılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karluk Çetinkaya'nın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne seçilmesine karar verildi.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

mimar murat yılmaz Haberi

mimar murat yılmaz

İstanbul'un önde gelen projelerinin altında imzası olanDome Mimarlık'ın kurucusu Murat Yılmaz, Türkiye'nin yükselen yeni mimarları arasında gösteriliyor.


Viaport Venezia, Houses&Suites, Varyap Meridian,Espadon Residence, Metropol İstanbul gibi ses getiren projeler onun eseri. Murat Yılmaz son dönemdeki eserlerini geleceğin mimarisini ve yaşam tarzını içeren projeler olarak niteliyor. İstanbul’a ilişkin öngörüleri de çarpıcı… Başarılı mimar megakent İstanbul’un önümüzdeki 20-30 yıl içinde Avrupa’nın kültür, medeniyet, politika ve finans merkezi olacağına inanıyor. İstanbul’un hem bu özellikleri hem de mimarisiyle Londra’yla yarışacağını düşünüyor…

Yapıları "cansız canlılar" olarak tanımlayan başarılı mimarın kentin dönüşümü hakkında söyledikleri de dikkat çekici. İstanbul’da önümüzdeki 20 yılı yıkıp yapmakla geçireceğiz ama sonuçta İstanbul’u Londra yapacağız diyor. O, Fikirtepe’de de mutlaka çok güzel projelerin yükseleceğine inanıyor…


Sizi hep büyük montanlı projelerde gördük.. Büyük projeler mi...