27 / 04 / 2024

mimar Salih Küçüktuna kimdir

mimar Salih Küçüktuna kimdir

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

El değiştiren 8,5 milyon aracın 6 milyonu karaborsada satıldı

İkinci el otomobil piyasasında çıkarılan yasaların kayıt dışılığı artırmaktan başka bir işe yaramadığını kaydeden 38 yıllık galerici Salih Kılınç, yetki belgesi ve denetim mekanizmasının devreye girmesi gerektiğini söyledi.

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Çakmak, Mehmet Salih Kölge ve Samet İyibaş ortaklığında kuruldu. 

Slh Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slh Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Salih Kızılhan tarafından kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Yeka İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeka İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Hanif Salih Kütükçü tarafından kuruldu.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Ömsa Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömsa Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kökmen, Nida Kökmen ve Salih Kökmen ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde ada bazında çözümler üretilmeli!

Mimar Fatma Kılıç, mimarlık mesleği ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Bir bölgenin altyapı sorununu çözmeden imara açmak yanlıştır. Bu yapılırsa yatay mimari diye söz edilen kısıma geçilmiş olacak. Mevcut konutlarımıza da ada bazında çözümler üretilmesi lazım" diye konuştu.

Pin Bodrum Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pin Bodrum Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özdemir, Emre Şapcı, Fikret Erdem Sungay ve Salih Küçüktuna ortaklığında kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

mimar Salih Küçüktuna kimdir Haberi

mimar Salih Küçüktuna kimdir

Salih Küçüktuna, 2001 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


1998-2004 yılları arasında GAD Architecture' da Tasarımcı Mimar olarak çalıştı, 2005 yılından itibaren UrasxDilekci Mimarlık’ta çalışmaya başladı.


2008 yılında UrasXDilekci Mimarlık’a ortak oldu. 2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kurdu. 2007 yılından itibaren çeşitli ulusal ve uluslararası workshoplarda yürütücü olarak görev aldı. 


2008-2011 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Bilgisayar Ortamında Mimarlık Anabilim Dalı’na bağlı olarak MTG ve MT1 Proje stüdyolarında öğretim görevlisi olarak ders verdi. 


2011 yılından itibaren akademik çalışmalarına Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tasarım stüdyolarında öğretim görevlisi olarak devam etmektedir. 


İletişim bilgileri:

[email protected]


Tel/Fax +90 212 323 00 07

Mobile 0533 0617547


Resitpasa Mahallesi, Tuncay Artun Cad.

111/C Sarıyer

34467...