24 / 04 / 2024

Mimar Seçil Bulcan Ürküt

Mimar Seçil Bulcan Ürküt

İstanbul’un Boğaz ile buluştuğu, denizin yeşil ile kavuştuğu Anadolu Yakası’nın en güzel semtlerinden Çengelköy’de,  140 yıllık geçmişe sahip Tahir Paşa Konağı’nda yer alan Artzen Design dünyanın en iyi markalarını tasarım severlerle buluşturuyor.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçil set ürünlerinde kasım ayına özel olarak 3.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Buna göre Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Miray Özkan ve Seçil Özalp ortaklığında kuruldu.

Yastık altındaki altınlarınız için yeni dönem: Altın ve dolar düşse de önemli değil

Yastık altındaki altınların korunması için yeni bir dönemi başlatan Merkez Bankası ile iş birliği yapan İstanbul Altın Rafinerisi yatırımcıları bilgilendirdi. Bu sistemle altın ve dolar düşse de önemli değil, yatırım korunacak...

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Seçil Selvili tarafından kuruldu.

Avist İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avist İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Kızmaz tarafından kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Mimar Seçil Bulcan Ürküt Haberi

Mimar Seçil Bulcan Ürküt

Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mimar Elif Çelik tarafından 2018 yılı sonlarında açılan, çiçeği burnunda tarihi mekanda eşsiz boğaz manzarası eşliğinde, şık ve nezih bir ortamda, deniz ile iç içe yapabileceğiniz tasarım turunuzda mekanlarınız sanata dönüşecek.

Anadolu yakasının en romantik, en nostaljik semtlerinden birinde kurulan Artzen Design; marka olarak birinci sınıf kaliteyi hedefleyen üretim anlayışımız ile beraber alanında öncü olan, İthal mobilya, aydınlatma, aksesuar, duvar kağıdı ve tekstil markalarından oluşan koleksiyonlarımızla beraber iç mimari alanda da hizmet veren mekan ve konutlar tasarlayan, çözümler üreten, ara süreçleri değerlendiren ve süreçler içerisinde farklı disiplinleri yöneten tasarım firması olarak Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mimar Elif Çelik tarafından kuruldu.

22 senedir yurt içinde ve yurt dışında, özellikle başta turizm yapıları...