24 / 04 / 2024

mimar sina üniversitesi inşaat sertifika programı

mimar sina üniversitesi inşaat sertifika programı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliği'nde hazırlanan ve 60 saat sürecek olan İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart 2016 tarihinde başlıyor.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Sahte inşaat yüksek mühendisini mimar ortaya çıkardı!

İstanbul Adliyesi'ndeki bir dava dosyasının tarafı olan mimar Ferhunde A, dosyasına "Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Yüksek Mühendisi" imzasıyla rapor sunan bilirkişinin unvanın sahte olduğunu ortaya çıkardı. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. 

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Genç mimar nasıl iş bulur?

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, YAPI Dergisi işbirliğiyle genç mimarların ve mimar adaylarının iş bulma süreçlerine katkı sağlayacak olan ‘Genç Mimar Nasıl İş Bulur?’ konulu bir panel gerçekleştirdi.

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.

Yalçın Karayağız'dan Mimar Sinan Üniversitesi açıklaması!

MSGSÜ Rektörü Yalçın Karayağız yaptığı açıklamada istediklerini almadan binadan tahliyelerinin söz konusu olamayacağını söyledi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye tarihi ertelendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın 26 Haziran’da boşaltılmasına ilişkin karardan son dönüldü...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye kararına tepki!

İstanbul Beşiktaş’taki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın, 26 Haziran’da boşaltılacağıyla ilgili kararın ardından üniversiteye destek geldi. 

TBMM'den Mimar Sinan Üniversitesi'ne tahliye yanıtı!

Dolmabahçe Sarayı Baltacılar Dairesinin tahliye sürecinin hukuksuz olduğuna yönelik açıklamaların gerçek dışı olduğu açıkladı. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

Mimar Han Tümertekin İSÜ öğrencileriyle buluştu!

İstinye Üniversitesi (İSÜ), birçok uluslararası proje ve ödülün sahibi, dünyaca ünlü mimar Han Tümertekin’i, Topkapı kampusunda öğrencileriyle bir araya getirdi. 

Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti!

Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti.

Balıkesir Edincik Evleri restore edilecek!

Balıkesir Edincik'in tarihi evlerinin restore edilmesi için ilk adım atıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik'te restore edilmesi planlanan tarihi evler gezildi.

mimar sina üniversitesi inşaat sertifika programı Haberi

mimar sina üniversitesi inşaat sertifika programı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliği'nde hazırlanan ve 60 saat (5 hafta) sürecek olan İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart 2016 tarihinde başlıyor.


İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı, proje yönetim süreçlerini, bilgi alanlarını, uluslararası araç ve tekniklerin kullanımını, konu ile ilgili metodoloji ve standartların uygulama ve örneklerle aktarılmasını amaçlar.


İçeriğinden ana başlıklar;


1-)Proje Yönetimine Giriş

İnşaat sektöründe proje yönetimi konularının genel olarak değerlendirilmesi amaçlanmıştır. 

İnşaat sektöründe ürünün ve üretim sürecinin özellikleri

İşletme yönetimi ve proje yönetimi

Yapım projeleri için örgütlenme

Yapım projelerinin planlanması ve iş programları

Maliyet planlanması ve kontrolü, Maliyet tahmini, İhale ve teklif

Yapımda iş sağlığı ve güvenliği (İSG)

Proje ve Yapım Yönetiminin Diğer Konuları


2-)İhale/Sözleşme Yönetimi

İnşaat projelerinde ulusal ve uluslararası sözleşmeler ve uygulamaları, karşılaşılan riskler, tedarik yöntemlerinin değerlendirilmesi ve...