20 / 04 / 2024

Mina Towers ne zaman teslim

Mina Towers ne zaman teslim

Başaran İnşaat imzasıyla yükselen Mina Towers projesi 6 bloktan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Mina Towers teslimleri ne zaman yapılacak?

Mina Towers ne zaman teslim?

Dairelerin Eylül 2014 tarihinde satışa çıkması planlanan Mina Towers ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor. Banka kredisi kullanılan proje, 69 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor...

Mina Towers satılık daire!

Dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Mina Towers satılık daire bilgilerine ulaşmadan önce projenin detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede Eylül'de satışa çıkması planlanıyor...

Mina Towers nerede?

Lansmanının Eylül 2014'te gerçekleşmesi planlanan Mina Towers nerede sorusuna İstanbul Kadıköy-Fikirtepe cevabı veriliyor. Mina Tower Fikirtepe projesinde yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor...

Mina Towers Fikirtepe'de yükseliyor! 1 milyar dolar yatırım bedeli ile!

Turizm , finans ve yatçılık sektörünün lider firmalarından başaran group şimdi de inşaat dünyasında adından sözettirmeye hazırlanıyor. Mina Towers Fikirtepe'de 1 milyar dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Luxera Towers fiyat!

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Hüseyin Başaran Fikirtepe'deki projesine kızının adını vermişti!

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Başaran Holding, Fikirtepe'deki Mina Towers projesine kızının adını vermişti.

Mina Başaran'dan kadınlara son mesaj!

Dubai'den dönerken uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran, MAG Mart sayısında Kadınlar Günü'ne özel bir röportaj vermişti.

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.

Başaran İnşaat Mina Towers fiyatlar!

Yolanthe Sneijder Cabau'nun marka yüzü olduğu Fikirtepe Mina Tower projesi 1.500 konut ve 95 ticari üniteden meydana geliyor. Başaran İnşaat Mina Towers fiyatlar 520 bin TL'den başlıyor.

Mina Towers Kadıköy satış fiyatları!

Mina Towers Kadıköy satış fiyatları 520 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Mina Towers Kadıköy projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Mina Towers’ta keyifli buluşma!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran’ın ev sahipliğinde Mina Towers’ta keyifli gibi bir davet gerçekleştirildi.

Mina Towers ne zaman teslim Haberi

Mina Towers ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Mina Towers projesinde 24 katlı 6 blok bulunuyor. 1.500 konut ve 95 ticari birimden meydana gelen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5,5+1 şeklinde daireler sunuluyor. 


Fikirtepe Mina Towers teslimleri!

Başaran İnşaat tarafından inşa edilen Mina Towers projesinde teslimlerin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 26 bin metrekare alan üzerinde yer alan projede dairelerin alanları 55 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 


Mina Towers projesinde metrekare birim fiyatları 7 bin 400 TL'den başlıyor. Projenin sosyal alanları arasında;  çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanları mevcut.




Adres: Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi Mina Towers

Satış Ofisi No: 105 Kadıköy/İstanbul


Tel: 444 62 61

Web: http://www.minatowers.com/

Ezgi...