25 / 04 / 2024

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı

Kentsel dönüşümle birlikle yeni nesil apartmanların inşaasına başlandı. Büyüklükleri 35 ile 111 metrekare arasında olan daireler, 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Korhan Kurdoğlu yeniden Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu üyeleri...

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı

Kentsel dönüşümle sokakların ve mahallelerin de dönüşümünü yapacak olan MİNT, yatırımlara başladı. Öncelikle Şişli, Beyoğlu ve Kağıthane ilçesinin önemli bir kısmını içine alan Büyükdere Caddesi ile Haliç-Cendere arasındaki bölgede yeni nesil apartman daireleri geliştirecek olan firma, bu projelerde metro, metrobüs gibi toplu ulaşım akslarına yakın bölgelere odaklandı. Hedefledikleri bölgelerde yılda ortalama 750 civarında konut üreteceklerini belirten MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, önümüzdeki 15 yıl içerisinde 11 bin konutu dönüştürerek 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturacaklarını açıkladı. Bu rakamın, faaliyet gösterdikleri bölgelerdeki dönüşüme girmesi gereken konut sayısının tahmini olarak yüzde 10'una tekabül ettiğini belirten Altıoğlu, MİNTin dönüşüm yapacağı ilçelerin ise ikinci derece deprem bölgesinde yer aldığını sözlerine ekledi. Geçen yıl güneş enerjisinden faydalanarak yaptıkları ilk proje olan MİNT...