25 / 04 / 2024

Mipim 2014 konukları

Mipim 2014 konukları

Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılından bu yana Türkiye'de turizm ve konut alanında yatırımlar gerçekleştiren Amplio Emlak Yatırım A.Ş., Fransa'da 25.’si düzenlenecek MIPIM etkinliğinde Türkiye pazarını ele alacak.

GYODER MIPIM 2014'te Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı!

Dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarı ’ nda düzenlediğimiz özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’ deki iş ve yatırım fırsatları paylaşıldı...

E.C.A. ISK-SODEX 2014 Fuarı'na katılıyor!

07-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açık olan ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda geniş standla ülkemizin her tarafından gelen konuklarını ağırlayacak. E.C.A. ISK-SODEX 2014 Fuarı'nda yerini alacak...

ICCI 2014 15 bin 621 ziyaretçiyle rekor kırdı!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, birbirinden önemli konuklarını ağırladığı 3 günlük maratonun ardından sona erdi.

GYODER, MIPIM 2014'de Türkiye'deki fırsatları yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

MIPIM 2014’te Murat Tabanlıoğlu’nun açıklamaları uluslararası katılımcıların ilgisini çekti!

Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşması MIPIM 2014 ’te, fuar alanında Tabanlıoğlu Mimarlık standı, konferans bölümünde ise Murat Tabanlıoğlu’ nun açıklamaları, uluslararası katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Efe Bezci: MIPIM şehirciliğin önemini gösterdi!

MIPIM 2014 Fuarı'nda şehirciliğin önemi vurgulandı. Fuar izlenimlerini paylaşan Besa İnşaat A.Ş. Yönetim Kumlu Üyesi Efe Bezci, dünya standartlarına ulaşan Türk inşaat firmalarının çok sayıda ülkeden "ülkemizde inşaat yapın" teklifi geldiğini bildirdi.

GYODER, MIPIM 2014'de Türkiye'deki fırsatları yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

Mesut Arslan: Tema İstanbul sürdürülebilirlik açısından da dünya çapında bir örnek!

MIPIM 2014’ te yoğun ilgi çeken Türkiye’ nin sembol projesi Tema İSTANBUL, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmasının konferans bölümüne de damgasını vurdu. Mesut Arslan konu ile ilgili açıklama getirdi...

GYODER, Mipim 2014’deki fırsatları yabancı yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından Mipim 2014 Gayrimenkul Fuarı’nda düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel’den MIPIM yorumu!

Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2014 Fuarı'na ziyaretçi olarak katılan Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, bu yıl 25’ncisi düzenlenen MIPIM’le ilgili bazı yorumlarda bulundu...

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda gerçekleşecek!

" Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" toplantı dizisinin “Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları” başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2014’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

CNR EXPO MIPIM 2014'te yerini aldı!

Uluslararası yatırımcıların, şehir planlamacıları, konut sektörü ve de belediyelerin buluştuğu dünyanın en önemli ve en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2014' te CNR Holding stand açtı.

Mipim 2014 konukları Haberi

Mipim 2014 konukları

Her yıl Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve emlak profesyonellerini bir araya getiren MIPIM etkinliğinde Türkiye bu yıl da onur ülkeleri arasında yer alıyor. Bu yıl 25.’si düzenlenecek olan etkinlik 11-14 Mart tarihleri arasında yapılacak. Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılından bu yana Türkiye'de turizm ve konut alanında yatırımlar gerçekleştiren Amplio'nun Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu da etkinlikte bir konuşma gerçekleştirecek. Babaoğlu konuşmasında Türkiye'de oluşturulan yapıların sürdürülebilirliğini değerlendirecek.



Sürdürülebilir Yatırımın İlk Ayağı Yatırımcının Bakışı!


Konuşmasında, sürdürülebilir yapıların oluşturulması için ilk aşamada yatırımcıların istekli olması gerektiğine değinecek olan Babaoğlu, yapının mimari karakterinin ve alt yapısının da önemine vurgu yapacak.


Türkiye'deki ilk yatırımları olan dünyanın Amerika kıtası dışındaki ilk LEED GOLD Sertifikası’na layık görülen Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli'nin dünyanın en çevreci ve sürdürülebilir...