24 / 04 / 2024

mipim ana teması

mipim ana teması

12-15 Mart 2019 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes kentinde buluşturacak olan MIPIM 2019 öncesi bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye ile ABD arasında kritik temas! Ana gündem maddesi ekonomi

ABD ile Türkiye arasında kritik bir temas gerçekleşecek. Yabancı basından alınan haberlere göre ABD Hazine ve Bakan Yardımcısı Wally Adeyemo’nun Türkiye’ye gelerek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşüleceği iddia edildi. 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

İnşaatta gelecek 30 yılın konusu: Dijitalleşme ve yeşil dönüşüm!

ODE Yalıtım ve DÜNYA Gazetesi’nin desteği, Türkiye İMSAD, İNDER, TürkMMMB ve İVKAD’ın katkıları ile gerçekleştirilen ilk etkinlik, “İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler” ana temasıyla düzenlendi. ‘Sektör Buluşmaları’nın ilk etkinliğinde inşaat sektörü değerlendirildi.

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

Gayrimenkul vergilendirme sistemi sil baştan değişecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı 'Değişim Başlıyor' ana temasına sahip olan Yeni Ekonomi Programı' kapsamında açıklanan Taşınmaz Değerleme Sistemi ile gayrimenkul vergilendirme sisteminin yenilenmesi amaçlanıyor. 

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi’nin bu yılki teması: Akıllı Teknolojiler!

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi, 21-22 Eylül 2017 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Aydınlatmada Akıllı Teknolojiler”...

Feyzullah Yetgin: Akıllı Şehirler geleceğin yaşam biçimi olacak!

Halk GYO Genel Müdürü Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi. Yetgin, “Akıllı gayrimenkul projeleri doğaya, insana ve yaşam kalitesine değer katıyor” dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Uluslararası 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Uluslararası 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansında katılımcılara hitabında, bu yıl ki konferansın ana temasını, sürdürülebilir iş sağlığı ve güvenliği başlıklarının oluşturduğunu söyledi.

İkinci Türkiye - İran Forumu gerçekleştirildi!

İkinci Türkiye - İran Forumu, 26-27 Aralık 2015 tarihinde Tahran’da gerçekleştirildi. Forumda ‘Sektörel ve Finansal Derinleşme için Fırsatlar’ ana teması üzerine odaklanıldı.

2. Türkiye-İran Forumu 26-27 Aralık'ta gerçekleşecek!

Ana teması ‘Sektörel ve Finansal Derinleşme için Fırsatlar’ olarak belirlenen 2. Türkiye-İran Forumu Van Valiliği, DAKA stratejik partnerliğinde,IPIS ile TASAM ev sahipliğinde 26-27 Aralık 2015 tarihlerinde Tahran’da gerçekleşecek.

Kentsel dönüşüm uzmanları İstanbul'da buluşacak!

İklimlendirme sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından biri olan ASHRAE RAL CRC 2015, 2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Seminerin ana teması: "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği"

ASHRAE RAL CRC 2015 İstanbul 2-4 Ekim'de!

Ana teması Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği olan toplantıda, yeşil bina tasarımı, iklimlendirme tesisatlarında hava yoluyla oluşan tehlikeler, geleceğin şehirlerinde bina ve iklimlendirme sistemleri gibi başlıklar ele alınacak.

mipim ana teması Haberi

mipim ana teması

12-15 Mart tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes şehrinde bir araya getirecek olan MIPIM 2019 öncesinde düzenlenen basın toplantısı Taksim Intercontinental İstanbul’da gerçekleşti. Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında İstanbul Ticaret Odası,İBB İstanbul İmar İnşaat A.Ş
TTYD, İMİB, GYODER, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kuzu Toplu Konut İnşaat A.Ş, Gülan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş, I CAN BUY Uluslararası GAY. YAT. A.Ş, Hasanoğlu Şirketler Grubu, Oral Mimarlık Gayrimenkul Paz. A.Ş, Fuzul Yapı İnşaat A.Ş, Sabri Paşayiğit Mimarlık, Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş, Entegre Proje Yönetim ve Danışmanlık, Dome + Partners, Kalyon Holding Sanayi Ticaret A.Ş, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı, BOSS4 Gayrimenkul İnşaat ve Dış...