24 / 04 / 2024

MIPIM Fuarına kimler katıldı

MIPIM Fuarına kimler katıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı.

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Çilek Mobilya Dubai Index Fuarı'na katıldı!

Çilek, Dubai Index Fuarı'nda yenilikçi ve tematik ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, mobilya sektörünün performansının ve ihracat gücünün sergilendiği Dubai Index Fuarı'na katıldı.

Kartal Belediyesi Konya İnşaat Fuarı'na katıldı!

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı 'na katıldı.

Kartal Belediyesi 12. Konya İnşaat Fuarı’na katıldı!

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı’na katıldı.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

Araplar İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na gelecek!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

Danfoss Türkiye ICCI Fuarı’na katılacak!

Danfoss Türkiye enerji verimliliği ve konfor sunan ürünleri ile sistem çözümlerini tanıtacak. Firma enerji sektörünün önde gelen yerli ve yabancı aktörlerini bir araya getiren ICCI Fuarı’na katılıyor.

MIPIM Fuarına kimler katıldı Haberi

MIPIM Fuarına kimler katıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı. Turan, MIPIM’de sergilenecek İstanbul Çadırı ve içinde bulunan 96 metrekarelik İstanbul maketinin açılışını İstanbul Valisi Vasip Şahin, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte gerçekleştirdi.


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e katıldı. Turan, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile birlikte fuarda yer alan standları gezerek projeleri inceledi.


MIPIM, gayrimenkul ve kentsel dönüşüm projelerinin uluslararası arenada tanıtılması, markaların önemli ortaklıklara imza atması için büyük bir platform. Fuarda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, mimarlar, konut sektörünün önde gelen temsilcileri...