20 / 04 / 2024

mıpım mehpare evrenol

mıpım mehpare evrenol

Mimar Mehpare Evrenol imzalı Sinpaş GYO’nun Bosphorus City Projesi MIPIM’de Türkiye’nin en iyi projesi seçilirken, SAF GYO Akasya Acıbadem projesi Göl ve Koru etaplarıyla “People’s Choice Awards (2013’te Halkın Seçimi)” kategorisinde birinci seçildi.

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  kuruldu!

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  bugün 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy’de Mehpare Evrenol tarafından kuruldu.

Mimar Mehpare Evrenol: Yeni konutlar Türkiye'yi tek tipleştirdi!

Evrenol Architects’in kurucusu Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, büyüyen şehirler, yeşile dönüş gibi gelişmelerin mimariyi nasıl etkilediğini anlattı. Evrenol, yeni konutların dünyayı ve Türkiye’yi tek tipleştirdiğini düşünüyorum” diyor.

Kentsel dönüşüm amacından saptı!

Türkiye'deki çarpık yapılaşmayı önlemek için başlatılan kentsel dönüşümün, bina yenilemeye dönüştüğü, bozuk şehir yapısmı düzeltmediği ifade edildi. Yüksek mimar Mehpare Evrenol, projelerin verimsiz olduğunu söyledi

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi, Mehpare Evrenol, Salih Tamer Tunbiş, Burak Karaca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Simge Sokak'ta kuruldu.

Mehpare Evrenol: Gayrimenkul projelerimiz dünyada lider!

2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda yer aldığı projelerle büyük ilgi gören Evrenol Architects'in kurucusu Mehpare Evrenol, dünya liginde eksiksiz proje üreticisi bir mimarlık ofisi olarak değerlendirilmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

1983 yılında İstanbul'da günde 5 bin ton çöp gömülüyormuş!

1983 yılında İstanbul Belediyesi, kent çöpünü çevreye zarar vermeden değerlendirerek yok edecek teknolojiyi bir türlü seçemiyormuş. Şehirdeki 5 bin ton çöp toprağa gömülüyormuş, 100 tonu ise denize dökülüyormuş.

Eyüp'e metro, tramvay ve teleferik hattı müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi. nı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Eyüp'ün ulaşım sorunu masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki ulaşım sorunu ve çözüm önerilerinin yanı sıra yeni projelerin masaya yatırıldığı bir toplantı düzenledi...

Eyüp'e 2 metro, 2 tramvay, 1 teleferik müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Büyükşehir’in Eyüp’e ciddi ulaşım yatırımları olacak. İki metro, iki tramvay hattı ve bir de Piyer Loti’den Miniatürk’e teleferik düşünülüyor. Böylece Piyer Loti’de iki teleferik olacak” dedi.

Faturalardaki kayıp kaçak bedeli artırıldı mı?

Faturalardaki kayıp kaçak bedeli artırıldı mı? 2014’ün son çeyreğinde sayaç okuma süreleri 2 aya uzarken, EPDK’da, şirketlerin verdiği elektriğin faturasını 2015’e sarkıtıp finans yaratmaya çalıştığı kuşkusu var

İzmir'de kentsel dönüşüm yatay planlama ile olmalı!

Türkiye’deki inşaat sektöründeki hızlanmanın İzmir’e de yansıdığını ve kent merkezi dışında şehirde mahalleler oluşmaya başladığını söyleyen Mehpare Evrenol, İzmir’in yatay gelişmesi gereken bir kent olduğunun altını çiziyor.

Gayrimenkul yatırımının püf noktaları!

Ev sahibi olmak ve kira ödemeden yaşamak herkesin rüyası. Ancak bu rüyanın kabusa dönüşmemesi için ince eleyip sık dokumak gerekiyor. İşte emlak yatırımının püf noktaları..

Emsan Pıtırcık Çay Saati takımını tanıttı!

Emsan, kadınların her anında yanında olmaya devam ediyor. Birbirinden lezzetli börek, kek ve pastalar ile zenginleşen beş çayı sofralarınız Emsan Pıtırcık Çay Saati Takımı ile keyfe dönüşecek.

mıpım mehpare evrenol Haberi

mıpım mehpare evrenol

14 Mart Perşembe günü Fransa Cannes’ta düzenlenen ödül töreninde, Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City “ En İyi Türk Projesi” kategorisinde jüri oylaması ile birincilik ödülüne layık görülürken, SAF GYO’nun Akasya Acıbadem projesi ise, Göl ve Koru, etaplarıyla “2013’te Halkın Seçimi” kategorisinde birinci oldu.


Fransa’dan 2 ödülle dönen Mimar Mehpare Evrenol; “Uluslararası başarısını kanıtlamış pek çok dünya devi ile aynı platformda yer almaktan ötürü çok mutlu oldum. Bu fuara birçok proje arasından seçilip 2 projemizle katılıyor olmak bile bizim için gurur vericiydi. Akasya Acıbadem Tamer Tunbiş’in liderliğinde, Bosphorus City projemiz Burak Karaca liderliğinde yaklaşık 15’er kişilik ekiplerle ortaya kondu. Emeği geçen ve bizi destekleyen herkese çok

teşekkür ediyorum. Ülkemizi en iyi...