23 / 04 / 2024

mira kurtköy ulaşım

mira kurtköy ulaşım

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Toplamda 303 adet daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Mira Kurtköy’de yaşam başladı! 305 bin liraya!

İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı bir araya getiren Beşyıldız Grubu’nun sektöre yön veren yıldızı Mira Kurtköy’de yaşam başladı. Projede yer alan daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Mira Kurtköy'de 280 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Beşyıldız Ekşioğku tarafından hayata geçirilen Mira Kurtköy projesinde fiyatlar 280 bin liradan başlayarak 900 bin liraya kadar çıkıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin satışları tamamlandı.

Mira Kurtköy'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor!

33 villa 303 adet konuttan meydana gelen Mira Kurtköy projesi Beşyıldız Ekşioğlu tarafından hayata geçiriliyor. Mira Kurtköy projesinde fiyatlar 270 bin lira ile 900 bin lira arasında değişiyor.

Mira Kurtköy'de fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor!

Mira Kurtköy'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Mira Kurtköy'deki konutların fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kurtköy Mira'da 255 bin liraya 2+1!

Kurtköy Mira'da konut fiyatları 165 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

Kurtköy Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıda!

Kurtköy Mahallesi, 3965 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

360 Kurtköy ulaşım!

360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında yapılacağı proje 540 adet daireden meydana geliyor.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesini müşteriler belirleyecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy'de inşa edeceği 5. projesine farklı bir şekilde başlıyor. İlk kez bir proje internet üzerinden 'Burada ne olsun?' sorusunun yanıtına göre şekillendirilecek.

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım!

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Pendik Çamlık bölgesinde yer alıyor. Projede konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi!

Toplam 18 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi için ön talep toplanmaya başladı. Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek.

Erguvan İnşaat'ın 5. Kurtköy projesini müşterileri belirliyor!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçireceği beşinci projesinin mimarisinden konseptine, isminden sosyal donatılarına hemen her detayı müşteriler tarafından belirlenecek..

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım!

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede yüzde 0,25 faiz oranıyla 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Antalya'yı ulaşım projeleri marka şehir yapacak!

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

1997 yılında İstanbul'da arsa fiyatları milyarlık rakamlara ulaşmış!

1997 yılında şehirde boş yer kalmaması nedeniyle Silivri, Çatalca gibi ilçelerindeki arsalar milyarlık rakamlara ulaşmış. Silivri'deki arsalar metrekaresi 12 milyon liradan, Kurtköy'de ise 5 milyon liradan satılıyormuş.

mira kurtköy ulaşım Haberi

mira kurtköy ulaşım

Teslimlerin hemen yapıldığı Mira Kurtköy'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 25 bin 829 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Mira Kurtköy Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 68 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor. 


Pendik Mira Konutları bisiklet ve yaya yolları ve her daireye özel otopark, 85 metrekarelik çocuk havuzu, basketbol ve voleybol sahası, 1.050 metrekarelik kapalı alana sahip MiraClub, 800 metrekarelik yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına sahip. 


İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükselen Mira Kurtköy 'de fiyatlar 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje...