24 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy Evleri 'nin 7 bin metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor. Peki Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy teslim tarihi!

AHM Gayrimenkul Grup imzası ile hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy konut projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mira Zekeriyaköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Flamingo Zekeriyaköy'de teslimler 18 ay sonra! 

Flamingo Zekeriyaköy projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatına yeni başlanan projede satışların birçoğu tamamlandı. Peki Flamingo Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olmak isteyen hemen baksın!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Sarıyer'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Zekeriyaköy İSKİ hizmet alanı imar planı askıya çıktı!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'ne bağlı Zekeriyaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan İSKİ hizmet alanına ait alanın Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişiklik Teklifi askıya çıktı..

Terrace Elis Zekeriyaköy teslimleri!

Terrace Elis projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler ne zaman teslim edilecek?

Zekeriyaköy Köy projesi ne zaman bitecek?

Siyahkalem Mühendislik tarafından hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesinde yüzde 1 peşinatla yüzde 0,54 faizle ve 120 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor...

İrem Derici, Zekeriyaköy Orman Ada Evleri'ne taşındı!

Son günlerin yükselen yıldızı İrem Derici, şehrin kalabalığından kaçıyor. Şehrin göbeği olan Fulya’da yaşamını sürdüren sanatçı, huzurlu bir ortam için Zekeriyaköy’ü tercih etti.

Köy Zekeriyaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 1.167 adet konuttan meydana gelen Köy Zekeriyaköy projesi 467 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki, Köy Zekeriyaköy teslimleri ne zaman?

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim Haberi

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim

Toplamda 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy Evleri AHM Gayrimenkul Grup imzası taşıyor. Proje çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve ikiz villalardan oluşuyor.


Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların alanları; çatı dubleksi dairelerde 176 metrekare, ikiz villalarda 283 metrekare, bahçe dubleksi dairelerde ise 183 metrekare olacak şekilde tasarlandı.


Mira Zekeriyaköy Rezidans sosyal olanakları içerisinde yüzme havuzu, masaj odası, sauna, fitness salonu, çocuk parkı, hamam ve kafeterya yer alıyor. Projenin Ocak ayı içerisinde satışa sunulması planlanıyor. 


Mira Zekeriyaköy Konutları lokasyon olarak 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika, British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneli ve Koç Üniversitesine 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Toplamda 36 adet daireden oluşan Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek...