24 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim?

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim?

Firma: AHM Grup Yapı

Proje: Mira Zekeriyaköy Evleri

İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy Evleri 'nin 7 bin metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor. Peki Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?



Toplamda 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen  Mira Zekeriyaköy Evleri  AHM Gayrimenkul Grup imzası taşıyor. Proje çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve ikiz villalardan oluşuyor.


Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların alanları; çatı dubleksi dairelerde 176 metrekare, ikiz villalarda 283 metrekare, bahçe dubleksi dairelerde ise 183 metrekare olacak şekilde tasarlandı.


Mira Zekeriyaköy Rezidans sosyal olanakları içerisinde yüzme havuzu, masaj odası, sauna, fitness salonu, çocuk parkı, hamam ve kafeterya yer alıyor. Projenin Ocak ayı içerisinde satışa sunulması planlanıyor. 


Mira Zekeriyaköy Konutları lokasyon olarak 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika, British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneli ve Koç Üniversitesine 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Toplamda 36 adet daireden oluşan Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek sorusuna Mart 2015 yanıtını verebiliriz. 


Mira Zekeriyaköy iletişim

Tel: 0212 202 92 46 

Web: www.ahmgrupyapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön