25 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Firma: AHM Grup Yapı

Proje: Mira Zekeriyaköy Evleri

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde ikiz villa, bahçe dubleksi konut ve çatı dubleksi konut yer alıyor. Ocak ayında satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?



AHM Grup Yapı tarafından hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy projesi, 14 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede toplam 36 tane daire yer alıyor.


"Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Projede 20 adet ikiz villa, 8 adet bahçe dubleks ve 9 adet çatı dubleks daire mevcut.


7 bin metrekarelik alanına yeşil alan olarak belirlendiği Mira Zekeriyaköy'de hamam, sauna, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, yüzme havuzu, çocuk parkı bulunuyor. 


Mira Zekeriyaköy'deki ikiz villalar net 245-282 metrekare, bahçe dubleksi daireler net 150-183 metrekare, çatı dubleksi daireler net 133-176 metrekare büyüklüğe sahip. 


Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

2015 yılını Mart ayında teslim edilecek Mira Zekeriyaköy projesi British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneline ve Koç Üniversitesine 5 dakika, 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika mesafede yükseliyor. 


Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim 

Tel: 0212 202 92 46 

Web: www.ahmgrupyapi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön