26 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy ahm inşaat

Mira Zekeriyaköy ahm inşaat

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde ikiz villa, bahçe dubleksi konut ve çatı dubleksi konut yer alıyor. Ocak ayında satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Metrekare birim fiyatlarının 3 bin dolardan başladığı villalardan meydana gelen Mira Zekeriyaköy Evleri kapsamında satışlar önümüzdeki hafta başlayacak. Projede teslimlerin ise Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.

Mira Zekeriyaköy Konutları!

Daire teslimlerinin 2015 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülen Mira Zekeriyaköy Konutları çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve ikiz villalardan oluşuyor. Proje Ocak ayında satışa sunulacak.

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy Evleri 'nin 7 bin metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor. Peki Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy teslim tarihi!

AHM Gayrimenkul Grup imzası ile hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy konut projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mira Zekeriyaköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri!

Ocak ayında satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy Evleri konut projesi ikiz villa, bahçe dubleks ve çatı dubleks olarak planlanan dairelerden oluşuyor. Projede toplamda 36 adet daire yer alıyor.

Mira Zekeriyaköy satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy Evleri projesinde yer alan dairelerin 2015 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. Mira Zekeriyaköy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde ikiz villa, bahçe dubleksi konut ve çatı dubleksi konut yer alıyor. Ocak ayında satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim!

Mira Zekeriyaköy Evleri'nin 7 bin metrekaresi yeşil alan olarak tasarlandı. Projede satışlar Ocak ayında başlayacak. Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim numarası 0212 202 92 46.

Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri, AHM Grup Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 36 adet daire yer alıyor. Peki Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri görselleri!

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde yer alan konutların alanları net 133 metrekare ile 282 metrekare arasında değişiyor ve 3+1 ile 7+2 daireler bulunuyor. İşte Mira Zekeriyaköy Evleri görselleri..

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık!

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık daire teslimleri 2015 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 3+1 ve 7+2 daire tiplerine yer veriliyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi!

Mira Zekeriyaköy Evleri projesinde 20 adet ikiz villa, 8 adet bahçe dubleks ve 9 adet çatı dubleks yer alıyor. İşte Mira Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi...

Mira Zekeriyaköy Evleri projesinin lansmanı Ocak'ta!

AHM Gayrimenkul imzasını taşıyan Mira Zekeriyaköy Evleri projesi 36 lüks konuttan meydana geliyor. Mart 2015'te teslim edilecek olan Mira Zekeriyaköy Evleri'nin lansmanı ocak ayında yapılacak...

Mira Zekeriyaköy ahm inşaat Haberi

Mira Zekeriyaköy ahm inşaat

AHM Grup Yapı tarafından hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy projesi, 14 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede toplam 36 tane daire yer alıyor.


"Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Projede 20 adet ikiz villa, 8 adet bahçe dubleks ve 9 adet çatı dubleks daire mevcut.


7 bin metrekarelik alanına yeşil alan olarak belirlendiği Mira Zekeriyaköy'de hamam, sauna, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, yüzme havuzu, çocuk parkı bulunuyor. 


Mira Zekeriyaköy'deki ikiz villalar net 245-282 metrekare, bahçe dubleksi daireler net 150-183 metrekare, çatı dubleksi daireler net 133-176 metrekare büyüklüğe sahip. 


Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

2015 yılını Mart ayında teslim edilecek Mira Zekeriyaköy projesi British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneline ve Koç Üniversitesine 5 dakika, 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika...