26 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy Evleri!

Mira Zekeriyaköy Evleri!

Firma: AHM Grup Yapı

Proje: Mira Zekeriyaköy Evleri

Ocak ayında satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy Evleri konut projesi ikiz villa, bahçe dubleks ve çatı dubleks olarak planlanan dairelerden oluşuyor. Projede toplamda 36 adet daire yer alıyor.



Daire teslimlerinin 2015 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan  Mira Zekeriyaköy Evleri  İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de inşa ediliyor.


AHM Gayrimenkul Grup imzası ile hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy Rezidans 'ta 20 adet ikiz villa, 8 adet bahçe dubleksi ve 9 adet çatı dubleksi daireler bulunuyor. 


Toplamda 14 bin metrekare alan üzerinde yükselen Mira Zekeriyaköy Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları ikiz villalarda 283 metrekare, çatı dubleksi dairelerde 176 metrekare, bahçe dubleksi dairelerde ise 183 metrekare olarak tasarlandı. 


Mira Zekeriyaköy Residence projesinin sosyal donatı alanları arasında fitness salonu, hamam, yüzme havuzu, masaj odası, kafeterya, sauna ve çocuk parkı mevcut. Projenin 7 bin metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor.


Mira Zekeriyaköy Evleri British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneli ve Koç Üniversitesine 5 dakika, 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Mira Zekeriyaköy iletişim

Tel: 0212 202 92 46 

Web: www.ahmgrupyapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön