18 / 04 / 2024

mira zekeriyaköy konutları

mira zekeriyaköy konutları

Daire teslimlerinin 2015 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülen Mira Zekeriyaköy Konutları çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve ikiz villalardan oluşuyor. Proje Ocak ayında satışa sunulacak.

Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde ikiz villa, bahçe dubleksi konut ve çatı dubleksi konut yer alıyor. Ocak ayında satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim!

Mira Zekeriyaköy Evleri'nin 7 bin metrekaresi yeşil alan olarak tasarlandı. Projede satışlar Ocak ayında başlayacak. Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim numarası 0212 202 92 46.

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap satışta!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabında satışlar başladı. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 205 bin TL'den başlıyor...

Yabancı yöneticilerin konut tercihi Zekeriyaköy, Levent ve Nişantaşı!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn expat’ların genellikle, Zekeriyaköy, Levent, Nişantaşı ve Ulus’ta 3+1 konutları tercih ettiklerini belirtti.

Merkez Zekeriyaköy’den bayrama özel fırsat!

Ortadoğu Grup, yaşamın başladığı Merkez Zekeriyaköy’de yer alan sınırlı sayıda daireleriyle yeni bir hayata adım atmayı planlayanlar için büyük kolaylık sunuyor. Merkez Zekeriyaköy’de konutlar yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuluyor

Zekeriyaköy Köy'de 2. etabının satışları Ekim'de başlıyor!

Siyahkalem'in Emlak Konut GYO ortaklığıyla Zekeriyaköy'de yaptığı Köy projesinde konutların otoparklarına elektrikli araçlar için şarj üniteleri kuruldu. Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla Köy adını verdikleri projenin ikinci etabının satışlarına ek

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Metrekare birim fiyatlarının 3 bin dolardan başladığı villalardan meydana gelen Mira Zekeriyaköy Evleri kapsamında satışlar önümüzdeki hafta başlayacak. Projede teslimlerin ise Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy projesinde 2 oda 1 salon çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları ne kadar?

Merkez Zekeriyaköy Konutları!

Kişiye özel olarak ödeme seçenekleri sunulan Merkez Zekeriyaköy Konutları 28 blok olarak dizayn edildi. Projede yer alan evlerin alanları 140 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye kadar ulaşıyor.

Merkez Zekeriyaköy'de 733 bin 750 TL'ye 2+1! Mart 2015'te teslim!

Merkez Zekeriyaköy projesinde toplam 106 konut yer alıyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy'de yer alan 2+1 çatı dubleksi konutların fiyatları 733 bin 750 TL'den başlıyor.

Köy Zekeriyaköy Konutları!

Siyahkalem İnşaat imzası taşıyan Köy Zekeriyaköy Konutları 'nda yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje Maslak'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Zekeriyaköy Köy'de 1+1 daireler 555 bin lira!

Zekeriyaköy Köy konutları 467 bin metrekarelik alanda farklı yaşam stillerine hitap eden 1.167 konut ve 15 bin metrekare kiralanabilir ticari alana sahip çarşıdan oluşuyor.

Mira Zekeriyaköy Konutları!

Daire teslimlerinin 2015 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülen Mira Zekeriyaköy Konutları çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve ikiz villalardan oluşuyor. Proje Ocak ayında satışa sunulacak.

mira zekeriyaköy konutları Haberi

mira zekeriyaköy konutları

Mira Zekeriyaköy Konutları 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de yer alan proje AHM Gayrimenkul Grup tarafından inşa ediliyor.


Mira Zekeriyaköy Evleri projesinde ikiz villalar 283 metrekare, çatı dubleksi daireler 176 metrekare, bahçe dubleksi daireler ise 183 metrekare olarak dizayn edildi.


Toplamda 36 adet daireden oluşan Mira Zekeriyaköy Evleri 'nin 7 bin metrekarelik alanı yeşil alandan meydana geliyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında fitness salonu, çocuk parkı, yüzme havuzu, masaj odası, sauna, hamam ve kafeterya yer alıyor.


Mira Zekeriyaköy Rezidans projesi; British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneli ve Koç Üniversitesine 5 dakika, 3. köprüye ve Kilyos plajlarına ise 2 dakika mesafede yükseliyor. 


Mira Zekeriyaköy satış ofisi iletişim

Tel: 0212 202 92 46 

Web: www.ahmgrupyapi.com

Özge...