12 / 12 / 2025

miss poem kosova mağazası

miss poem kosova mağazası

Hazır giyim markalarının zincir mağaza tercihi nedeniyle aynı modeli giyen insanların arttığını savunan Miss Poem'in kurucusu Suat Sekman, çok yakında ilki Kosova'da olmak üzere yurtdışında mağaza açacaklarını belirtti..

BRJ Ambalaj ve Grup Şirketlerine 3 ay geçici konkordato koruması!

Mali zorluklar yaşayan BRJ Ambalaj Basım Sanayi Ticaret A.Ş., Miss Baskı Çözümleri Teknoloji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Nema Basım Yayın Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. n üç ay süreyle geçici konkordato mühleti verildi.

BRJ Ambalaj, Miss Baskı ve Nema Basım’a konkordato sürecinde ek zaman verildi!

BRJ Ambalaj Basım Sanayi Ticaret A.Ş., Miss Baskı Çözümleri Teknoloji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Nema Basım Yayın Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato sürecinde verilen geçici mühlet 2 ay daha uzatıldı.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Kosova, hapishane hücrelerini Danimarka'ya 15 Euro'ya kiraya verecek!

Kosova, Danimarka'ya 300 hapishane hücresi kiralamaya onay verdi. Kararla beraber İskandinav ülkesinde hapishanelerin doluluk oranlarının düşürülmesi planlanıyor. Danimarka, bu hücreler için Kosova'ya beş sene boyunca, senelik 15 milyon Euro ödeme yapılacak.

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Buse İskenderoğlu'nun evi 99 depreminde yıkıldı! 

İzmir’de yaşanan depremden çok etkilendiğini dile getiren 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu,  evlerinin 1999 Marmara depreminde yıkıldığını söyledi. 

Priştine Merkez Camisi’nin inşaatı başladı!

 Kosova İslam Birliğince 2012 yılında temelleri atılan ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) katkılarıyla inşa edilecek olan Priştine Merkez Camisi'nin inşası başladı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Rita Ora annesine Kosova’dan 1.5 milyon sterline malikane aldı!

Arnavut asıllı 28 yaşındaki güzel Rita Ora, annesine sürpriz yaptı ve Kosova’dan malikane satın aldı...

miss poem kosova mağazası Haberi

miss poem kosova mağazası

Hazır giyim markalarının zincir mağaza tercihi nedeniyle aynı modeli giyen insanların arttığını savunan Miss Poem'in kurucusu Suat Sekman, "İnsanlar, sık sık pişti oldukları için markalardan soğudu. Bunun için biz çoklu mağaza ile değil, butik olarak ve hızlı değişen modeller ile yolumuza devam edeceğiz" dedi. 


İki kardeşiyle birlikte 90'lı yıllarda küçük bir dükkanda başladıkları hazır giyim işinde genç kızların favori markalarından biri haline geldiklerini anlatan Sekman, yaklaşık 100 mağazayla yola devam ettiklerini söyledi. Yurt dışına 2006'da Lübnan'da adım attıklarını belirten Sekman şöyle devam etti: "Merter'de merkezi konumdaydık. 

İlk bayiliği Lübnan'a verdik. Suudi Arabistan'da devam ettik. Ardından Suriye, Dubai, Mısır, Azerbaycan, Rusya, Balkanlar geldi. Bugün 40 mağaza ile 15 ülkedeyiz. Suriye ve Mısır'daki karışıklık nedeniyle oradaki operasyonlarımızı askıya aldık. Suriye'deki 3 mağazamız kapandı....