19 / 04 / 2024

Mist İnşaat Optimist Rezidans iletişim

Mist İnşaat Optimist Rezidans iletişim

Karma konseptte hayata geçirilen Optimist Rezidans projesi bu ay sonunda satışa sunulacak. İşte Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi...

Optimist Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimist Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Muhammed Fatih Köroğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sözen tarafından kuruldu. 

Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor!

Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi!

Optimist Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de Mist İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje "İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılıyor...

Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi!

Karma konseptte hayata geçirilen Optimist Rezidans projesi bu ay sonunda satışa sunulacak. İşte Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi...

Optimist Fikirtepe nerede?

Optimist Rezidans projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Satışların yakın zamanda başlayacağı Optimist Residence'ta fiyat ve ödeme planı henüz belli değil. Peki Optimist Fikirtepe nerede?

Optimist Residence yakında satışta!

Konut, AVM ve ticari ünitelere yer verilen Optimist Residence'ta teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek. Mist İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Optimist Fikirtepe yakında satışa çıkacak.

Anka Yapı, Fikirtepe'deki 'orta ada'dan çekilecek mi?

Anka Yapı ilk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Anka Yapı ile Mist İnşaat Fikirtepe'de anlaşmayı sağladı!

Anka Yapı İlk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

İmdat Ekşi'den yeni şirket!

Hektaş İnşaat kurucularından olan İmdat Ekşi, 2012 yılında Muhammed Ali Ekşi'yle kurdukları Mist İnşaat'a yenisini ekledi. Yeni şirketleri Meskenist İnşaat Anonim Şirketi; 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mist İnşaat Optimist Rezidans iletişim Haberi

Mist İnşaat Optimist Rezidans iletişim

Optimist Fikirtepe projesi karma konseptte dizayn edildi. Fiyat ve ödeme planı henüz belli olmayan proje Mist İnşaat imzası taşıyor. 


1+0'dan 4+1' kadar farklı konut seçenekleri sıralanan Optimist Rezidans projede 3.40 metre brüt, 3.15 metre net tavan yüksekliğiyle ferah bir yaşam sunuluyor.


Konut, AVM ve ticari ünitelere yer verilen Optimist Residence'ta 4 bin 500 metrekaresi yeşil alanlar için ayrıldı. Proje 13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Bu ay içerisinde basına tanıtılacak olan Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. 


"İstanbul'un göz bebeği" sloganıyla hayat geçirilen Fikirtepe Optimist Rezidans  projesi Marmaray ve Kadıköy – Kartal metrosunun kesişme noktası olan Ayrılık Çeşme durağına 150 metre, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç dakika mesafede inşa ediliyor. 




Kadıköy Optimist Residence hizmetleri;


Resepsiyon
Daire temizlik...