29 / 03 / 2024

Mistral Towers yapı izin belgesi

Mistral Towers yapı izin belgesi

Mistral GYO'nun İzmir'de hayata geçirdiği Misrtal Towers projesinin konut kulesine ait yapı kullanım izin belgesi alındı.

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO İzmir'deki depremin ardından binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi.

Mistral İzmir Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mistral İzmir Towers projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Çiftçi Towers da yapı kayıt belgesi aldı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve Mart ayında kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen Çiftçi Towers da imar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesi aldı.

Ak Towers Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Towers Global Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akdaş, Korcan Santalu ve İbrahim Akalın ortaklığında kuruldu. 

Mistral İzmir Çarşı'nın yapı kullanma izin belgesi alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir Çarşı yapı kullanma izin belgesini temin etti.

Mistral İzmir Çarşı için yapı izin belgesi başvurusu yapıldı!

Mistral GYO projesi olan Mistral İzmir projesinin Çarşı bölümü için Konak Belediyesi'ne Yapı Kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı.

Mistral İzmir'in ofis kulesinin yapı izin belgesi alındı!

Mistral GYO projesi olan Mistral İzmir projesinin ofis kulesine ait yapı kullanma izin belgesi alındı.

Mistral GYO, PRJ Gayrimenkul Danışmanlığı ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral Towers'taki bağımsız bölümlerin için PRJ Gayrimenkul Danışmanlığı Ltd. Şirketi ile anlaştı.

Mistral Towers konut kulesinin yapı izin belgesi alındı!

Mistral GYO'nun İzmir'de hayata geçirdiği Misrtal Towers projesinin konut kulesine ait yapı kullanım izin belgesi alındı.

Mistral Towers'ın yapı kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı!

İzmir Ankara Caddesi'nde Mistral GYO tarafından hayata geçirilen Mistral Towers projesinin yapı kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı.

Denge Yapı Denge Towers fiyatlar!

Denge Yapı Denge Towers fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselen Denge Towers projesi 24 ay içerisinde teslim ediliyor...

Ataköy Towers Aziz Yapı satış fiyatları!

Aziz Yapı'nın projesi Ataköy Towers'ta metrekare birim fiyatı 11 bin liradan başlıyor. Ataköy Towers projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Mistral Towers yapı izin belgesi Haberi

Mistral Towers yapı izin belgesi

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 24N-2C-2D pafta, 8625 ada, 7 parsel'de yer alan Konut+Otel bloğuna ait Yapı Kullanma İzin Belgesi, İzmir İli Konak Belediyesi'nden 30 Haziran 2017 tarih ve 125 no.lu belge kapsamında temin edildi.


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde yer alan, İzmir İli, Konak İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 24N-2C-2D pafta, 8625 ada, 7 parsel'de yer alan Konut+Otel bloğuna ait Yapı Kullanma İzin Belgesi, İzmir İli Konak Belediyesi'nden 30.06.2017 tarih ve 125 no.lu belge kapsamında temin...