20 / 04 / 2024

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Mod Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum İşliyen tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Geo Teknik Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Duygu Güngör tarafından kuruldu.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

HNN Yapı Teknik A.Ş Northgate Ankara projesi!

HNN Yapı Teknik  Northgate Ankara projesi Nisan başında satışa çıkıyor. 1+1'den 6+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan proje 379 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Turan tarafından kuruldu.

İTÜ'nün meslek lisesinden Ulusal Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Ulusal Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması başlattı.

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zabit Uçan tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul için 6 üniversiteden teknik destek alındı!

Bakan Turhan, Kanal İstanbul'da etüt proje çalışmaları kapsamında zemin etüdü, hidrolojik çalışmalar, çevre araştırmaları, ekosistem, orman, işletme ve yer altı suları, ekonomik analizi araştırmalarının yapıldığını, 6 üniversiteden teknik destek alındığını söyledi...

DY Proje Yapı Teknik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DY Proje Yapı Teknik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldır Yiğit ve Volkan Demir tarafından kuruldu.

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

 Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çağlar Kamacı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

 Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Bilişim ve Bilişim teknolojileri alanında her türlü araştırma geliştirme yazılım hazırlama alım satım pazarlama ithalat ve ihracat yapmak. Her marka bilgisayar ve bilgisayardonanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek,web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internetservis sağlayıcılığı yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olandiğer işler

 

 

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited...