26 / 04 / 2024

Mızrak Yapı

Mızrak Yapı

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elvi Levi Mızrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Seba Flora Sitesi, 4. Blok'ta kuruldu.

Kaşıkçı İzolasyon Mühendislik Yapı Malzemeleri Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşıkçı İzolasyon Mühendislik Yapı Malzemeleri Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

Ofsan Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsan Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fethi Yıldırım ve Murat Alçep tarafından kuruldu.

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Malatya'da evi hasar gören veya yıkılanlara nakdi yardım ödemesi yapıldı!

Malatya Valiliği tarafından depremde evi ağır hasar alan veya yıkılan ev sahiplerine 11 bin lira, kiracılara ise 5 bin lira acil yardım ödemesi yapıldığı açıklandı.

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ergezen, Savaş Özdilek ve Yiğit Ergezen tarafından kuruldu. 

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Şengül, Murat Yıldırım ve Mükremin Bulut tarafından kuruldu.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm ve yapısal güçlendirme çalışmaları TBMM'de!

Kentsel dönüşüm ve yapısal güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

Kozal Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozal Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kozaneli ve Şaban Altaş ortaklığında kuruldu.

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kovan tarafından kuruldu.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Mızrak Yapı Haberi

Mızrak Yapı

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elvi Levi Mızrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Yurtiçinde ve yurtdışında tüm resmi ve özel kuruluşlarının iktisadi devlet teşekkülleri ile belediyelerin , hakiki şahısların , askeri idarelerin ve nato yönetiminin açtığı her türlü inşaat ve taahhüt ihalelerine katılmak , bu konularda müteahhitlik,yüklenicilik ve taşeronluk yapmak. Normal ticari anlaşmalar dahilinde veya Yap , işlet devret sistemi ileaskeri resmi ve ya gayri resmi inşaatlar yapmak , yaptırmak , yap işlet devret sistemi ile barajlar , köprüler , yollar,Havaalanları,tersaneler,toplu konutlar, tatil köyleri , konutlar, sosyal tesisler ve bilimum inşaat işleri yapmak , yaptırmak ve organize etmek. Her türlü inşaat ve yapı işleriyle ilgili...