26 / 04 / 2024

mn mimarlık kadıköy projesi

mn mimarlık kadıköy projesi

M&N Mimarlık'ın M&N Park 24 Kadıköy projesi için belediyeden yapım ruhsatının çıkması bekleniyor. 18 dairenin yer aldığı M&N Park 24 projesinde dairelerin hepsi 2+1 olacak...

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Maxon Mimarlık Ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maxon Mimarlık Ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydoğdu, Ümit Yıldırım ve Yusuf Yaşar Bayram ortaklığında kuruldu.

San Deco Mimarlık Yıllığı 2019 paneli 8 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda gerçekleşen Mimarlık Yıllığı 2019 panelleri kapsamında bu hafta, canlı yayında 8 Eylül Salı günü saat 17:00’de düzenlenecek. 

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Haydaroğlu tarafından kuruldu. 

Mn Mimarlık Ve İç Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Mimarlık Ve İç Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Nesih Çeliker ve Mehmet Bildik ortaklığında kuruldu. 

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan'da!

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan Salı günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Sergide, 140 proje arasından seçilen 49 projenin sergilenecek.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Kadıköy'de doğru kentsel dönüşüm için fırsat devam ediyor!

AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkutoğlu, Kadıköy'de yaklaşık 30 bin konut olduğunun ve bu konutların henüz yüzde 10'unun dahi yenilenmediği belirtti. Erkutoğlu, doğru bir kentsel dönüşüm için fırsatın devam ettiğini söyledi.

mn mimarlık kadıköy projesi Haberi

mn mimarlık kadıköy projesi


M&N Mimarlık tarafından hayata geçirilen M&N Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy ilçesinde inşa ediliyor. M and N Park 24 Kadıköy projesi 18 adet konuttan meydana geliyor.


Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen M and N Park 24 Kadıköy projesinde yıkım ruhsatı alındıktan sonra yıkım tamamlandı. Projenin yapım ruhsatı için Kadıköy Belediyesi'nden onay bekleniyor.


Toplam inşaat alanı 2 bin 480 metrekare olan M and N Park 24 Kadıköy projesi 790 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin fiyatları ve görselleri önümüzdeki günlerde hazır olacak.



Telefon:+90 (216) 449 17 75

Web : http://www.monofis.com/

Gülcihan...