23 / 04 / 2024

Mobilya AVM inegöl projeleri

Mobilya AVM inegöl projeleri

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Mobilya AVM inegöl projeleri Haberi

Mobilya AVM inegöl projeleri

Rekabetin giderek arttığı AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. 2015'te İnegöl'de açılan Mobiliyum AVM'nin ardından bu alana yönelik yeni yatırımlar başladı. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar sürüyor. JLL'nin MOSDER ile ortak geliştirdiği Homecity projesinin yanında Eroğlu ve Nobis İnşaat da mobilya AVM'si açmaya hazırlanıyor. 


Yatırım değeri 53,5 milyar dolara ulaşan AVM pazarında giderek artan rekabetle birlikte yeni konseptler ortaya çıkmaya başladı. Otomotiv, evlilik, yeme içme derken yeni trend mobilya AVM'leri oldu Hem yatırımcıların yenilik arayışları hem de konut sektöründeki hızlı büyüme, mobilya ve ev dekorasyon AVM'lerini öne çıkarmaya başladı, önümüzdeki birkaç yılda 6,5 milyonu kentsel dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut yapılması planlanıyor. Konut projeleri de elbette mobilyadan beyaz eşyaya kadar...