20 / 04 / 2024

mobilya modoko

mobilya modoko

Yeni nesil evlerin günümüzde hızla artmasıyla beraber, tüketicilerin mobilya ihtiyaçları da farklılaşmaya başladı. Modoko, farklılaşan ve yenilenen mobilya ihtiyacını, perdeden aksesuvara mobilyadan halıya kadar tüketiciye geniş bir yelpazede sunuyor...

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

Millenium Mobilya sektörde yükselişte!

Anadolu yakasında bulunan Modoko Mobilyacılar Sitesinde yer alan Millenium Mobilya, yerleşim merkezinin en büyük showroomuna sahip.

Modoko, İSMOB'da yer alacak!

Özel tasarım mobilyanın öncü adresi Modoko, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB’ta yer alacak. İSMOB’a özel konuk olarak katılacak olan Modoko, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta ziyaretçileri ile buluşacak.

Etem Özçelik: Modoko AVM konsepti ile çalışmalarını sürdürecek!

Mobilya alanında alışveriş merkezi şeklinde hizmet veren mobilyacılar sitesi Modoko, 350 mağazayı bünyesinde barındırıyor. Etem Özçelik, bu yıl yaklaşık yüzde 8 büyüme beklediklerini belirtti.

Modoko, mobilya meslek okulu açacak!

Modoko 'nun 2015 hedefleri hakkında bilgi veren Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, mobilya sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak bir meslek okulu açmayı hedeflediklerini açıkladı.

Mobilya kentinde sektörün yüzde 10 cirosunu çıkarıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük mobilya kenti Modoko, her yıl ziyaretçi sayısını katlayarak artırıyor. Modoko'ya bir önceki yıla göre yüzde 24 oranında ziyaretçi girişi oldu. Mobilya kenti, farklı konseptte 350 mağazaya sahip.

Modoko sektörün yüzde 10'unu karşılıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük mobilya kenti Modoko, her yıl ziyaretçi sayısını katlayarak arttırıyor. Modoko'ta bir önceki yıla göre yüzde 24 daha fazla ziyaretçi girişi oldu.

Modoko’da Çıraklık Okulu açılacak!

Türkiye’nin ilk mobilya alışveriş sitesi olan Modoko, bu yıl 45’inci yaşını kutluyor. Modoko’da bu yıl farklı bir projeye de imza atılacak ve Çıraklık Okulu açılacak. Hedef burada yetişen gençlere Modoko’daki mağazalarda işe yerleştirmek.

Ummanlı Mobilyacılar Mobilya’nın Başkenti Modoko’yu ziyaret etti!

Ummanlı Mobilyacılardan oluşan heyet Mobilya’ nın Başkenti Modoko’ yu ziyaret etti. 2- 6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’ da gerçekleşen toplantıya MOSDER Başkanı Ahmet Güleç’de katıldı...

Modoko'da 45.yıla özel yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Modoko, 45. Yılını özel indirimlerle kutluyor. Her bütçeye uygun mobilya seçeneklerine sahip olan Modoko, evlilik sezonu alışverişin yoğun olduğu dönemde yüzde 30’a varan indirim yapıyor…

mobilya modoko Haberi

mobilya modoko


Yeni nesil evlerin günümüzde hızla artmasıyla beraber, tüketicilerin mobilya ihtiyaçları da farklılaşmaya başladı. Modoko, farklılaşan ve yenilenen mobilya ihtiyacını, perdeden aksesuvara mobilyadan halıya kadar tüketiciye geniş bir yelpazede sunuyor.

Şehirdeki nüfus yoğunluğu ve yaşam koşullarının pahalı olması gibi faktörler, aile kavramıyla birlikte ev kavramını da değiştirmeye başladı. Günümüzde 3+1, 4+1 gibi geniş aileleri kucaklayan bol odalı ve ferah dairelerin yerini, 1+1, 2+1 odalı ve düşük metrekareli daireler almaya başladı. Dairelerdeki bu değişiklik, mobilya sektörünü de etkiliyor. Klasik, oymalı ve geniş yer kaplayan mobilyaların yerini, minimal esintili modern tasarımlar almaya başladı. İnşaat sektöründeki değişimi yakından takip eden mobilya üreticileri de artık bu yönde mobilyalar tasarlıyor. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik bu konuda, “Yeni nesil evler metrekare olarak da stil...