26 / 04 / 2024

mobilya satış sezonu ne zaman açılır

mobilya satış sezonu ne zaman açılır

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, "Mobilya sektöründe zaman zaman 2 - 3 ayı bulan durgunluk yaşanabilir. Ama düğün sezonunda bunun hepsini telafi edeceğiz" dedi...

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Düğün sezonu açıldı airfryer ve kahve makinesi satışları patladı!

Düğün sezonunun açılması ve Anneler Gününe kısa süre kalması airfryer ve kahve makinesi satışlarını patlattı. İşte detaylar...

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu.

A101'de mobilya kampanyası devam ediyor! İşte A101 18 Mart 2022 Mobilya fiyat listesi...

A101 online market uygulamasından uygun fiyatlı mobilyaları satışa sundu. Peki kampanyalı mobilyalar kaç TL? İşte A101 mobilya fiyat listesi...

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

mobilya satış sezonu ne zaman açılır Haberi

mobilya satış sezonu ne zaman açılır


Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, kredi kartlarındaki taksit sınırlamasının ardından durgun bir dönem geçiren mobilya sektörünün, düğün sezonunda işlerinin açılacağını söyledi. 


"Sektörde 3 aydır sıkıntılı bir süreç yaşanıyor"


Boydak, bir otelin toplantı salonunda düzenlenen "5. Mükemmel Paydaş İlişkileri Buluşması"nda yaptığı konuşmada, en verimli dönemlere girilmesine rağmen mobilya sektörünün özellikle 3 aydır sıkıntılı bir süreçte olduğunu söyledi. 


Türkiye'nin çok genç nüfusa sahip olduğunu ve sektör olarak bu genç nüfustan umutlu olduklarını belirten Boydak, şunları kaydetti: 


"Her yıl 800 bin gencimiz evleniyor. Bunların yatağa, mobilyaya, kanepeye ihtiyacı var. İşlerimizde zaman zaman 2-3 ayı bulan durgunluk yaşanabilir. Ama öyle bir zaman gelecek ki bunun hepsini telafi edeceğiz. Bizim bugünlerde birbirimize kenetlenip daha iyi motive olarak işlerimizin daha iyi olacağına inanmamız gerekiyor. Ar-Ge çalışmalarına önem...