27 / 04 / 2024

mobilyada

mobilyada

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, günümüz koşulları nedeniyle daralan evlerimizi nasıl daha işlevsel hale getirebiliriz sorusuna cevap olarak, depolama ve düzen ihtiyacına yönelik çözüm önerilerini anlattı. 

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi! Mobilyada da fiyatlar sabitlendi!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin iş dünyasına yaptığı, “Fiyatları sabitleyin” çağrısına bir yanıt da mobilya sektöründen geldi. Türk mobilya sektörünün önemli isimlerinden biri daha tüm ürünlerde fiyatlarını sabitlediğini duyurdu.

A101’de beyaz eşya ve mobilyada dev kampanya! A101 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

22 Eylül’de yayınlanan A101 indirim kataloğunda birçok üründe kampanyalı fiyatlar sizi bekliyor. Televizyonlar, dolaplar, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri ve daha birçok üründe inanılmaz fiyatlar sizi bekliyor. Acele edin, stoklar tükenmeden indirimli fiyattan beyaz eşya ve mobilyalara sahip o

ŞOK 17 Eylül hafta sonu kataloğu! Televizyon, bisiklet, mobilyada 6 ay taksit fırsatı! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi

ŞOK Marketin 17 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki ŞOK Markette bu hafta neler indirimde? ŞOK aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Biotrend Enerji'nin odağında inşaat var!

BioTrend Enerji şirketini halka arza hazırlanan Doğanlar Yatırım Holding, 2021'de de yatırımlarına devam edecek. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "İnşaat ve mobilyada yurtiçi ve yurtdışında proje ve ortaklıklar yapacağız" diyor.

Konut satışlarındaki artış mobilya sektörünü de etkiledi!

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan, koronavirüs salgını sürecinde online siparişlerin arttığını belirtti. Çalışkan, konut satışlarında yaşanan hareketlenmeyle birlikte mobilyada satışların da arttığını söyledi...

Mobilyada KDV indirimi yürürlüğe girdi!

Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar yürürlüğe girdi.

Mobilyada KDV indirimi vatandaşları memnun etti!

Mobilyada yapılan KDV oranının yüzde 18'den 8'e indirimi Tekirdağ ve Edirne'de vatandaşı ve esnafları memnun etti.

Mobilyada KDV oranı yeniden yüzde 8'e düşürüldü!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çanakkale'de iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Albayrak mobilyada KDV oranının yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı.

MOSFED mobilyada KDV indiriminin uzatılmasını istiyor!

Mobilya Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "KDV indirimi yıl sonuna kadar sürdüğü takdirde mobilyada iç pazarda 50 milyar liralık satışı, ihracatta 4 milyar doları yakalarız. Halihazırda doğrudan 300 bin, dolaylı olarak 500 bin kişiyi istihdam eden sektörümüz, ek 100 bin isti

mobilyada Haberi

mobilyada

Mekan ve fonksiyonların planlanmasında çekmece ve dolap yerleşimlerinin yanı sıra, mobilyalarda katlanabilir ve dönüştürebilir tasarımlar ön plana çıkıyor.

Gerçekleştirdiği her konut projesinde estetik tasarım anlayışını, işlevsel çözümler ile beraber sunup emekanın daha verimli kullanılmasına imkan sağlayan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, değişen ve gelişen şehir hayatının bir sonucu olarak küçülen evler mekan ve fonksiyonların planlanmasında dikkat edilmesi gereken püf noktalar ile depolama ve düzen ihtiyacına yönelik çözüm önerilerini açıkladı.

Mekanın planlanmasında daha verimli bir kullanım için, daha az yer kaplayan, iç içe çözümler sunan ürünlerin kullanılması gerektiğini söyleyen Tahmaz, şunları söyledi: ''Depolama ve düzen ihtiyacına yönelik olarak akla ilk gelen alternatiflerden birisi, mobilyaların üzerine ilave çekmece ve dolap yerleşimiyle kişiye daha ferah ve aydınlık bir ortam sunmak. Koridorların kör...