25 / 04 / 2024

Mod İstanbul nerede

Mod İstanbul nerede

3 blokta 115 adet daireden Mod İstanbul projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. İşte Mod İstanbul fiyatları 2017...

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep dönemi!

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane'deki projelerinde ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte!

3 bin 770 metrekare alandan oluşan ve Belgrad Ormanı manzarasına sahip konumu ile öne çıkan Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep zamanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Ortadoğu Grup’un yeni projelerine yoğun ilgi! Ön talep toplanıyor!

Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ ise 3 bin 770 metrekare alandan oluşuyor. Eyüp’te inşa edilecek ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden meydana geliyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul ön talep dönemi devam ediyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri geliyor!

Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep dönemi sürüyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane'de 2 yeni projeye hazırlanıyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Ortadoğu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını için www.2proje.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ortadoğu Grup'tan yeni projeler!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını için www.2proje.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talep süreci başladı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecine girdi. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Ortadoğu Grup'tan iki yeni proje ön talepte!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecini başlattı.

Ekcan MOD Alemdağ nerede? İşte lokasyon!

"Alemdağ’da yeni bir Mod" sloganıyla basına tanıtılan MOD Alemdağ projesi  36 adet daireden meydana geliyor. MOD Alemdağ fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Peki Ekcan MOD Alemdağ nerede? İşte lokasyon!

MOD İstanbul ne zaman teslim?

3 bin 770 metrekare alanda hayata geçirilen MOD İstanbul projesi 115 adet konuttan meydana geliyor. Projede fiyatlar 470 bin TL'den başlıyor. Peki MOD İstanbul ne zaman teslim?

Mod İstanbul Kağıthane teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Mod İstanbul Kağıthane projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Mod İstanbul Kağıthane teslim tarihi...

Mod İstanbul Kağıthane satış fiyatları!

3 blokta 115 daireden meydana gelen Mod İstanbul Kağıthane projesinde indirimli fiyatlarla satışlar sürüyor. İşte, Mod İstanbul Kağıthane satış fiyatları...

Mod İstanbul Evleri Kağıthane fiyat listesi!

Mod İstanbul Evleri Kağıthane fiyat listesi 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mod İstanbul projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim yapılıyor...

MOD İstanbul Ortadoğu teslim tarihi!

Kağıthane Mod İstanbul Evleri 115 adet konuttan meydana geliyor. Projede peşin alımlara yüzde 15 iskonto uygulanıyor...

Mod İstanbul fiyatları 2017!

3 blokta 115 adet daireden Mod İstanbul projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. İşte Mod İstanbul fiyatları 2017...

Ortadoğu Mod İstanbul satış fiyatları!

Mod İstanbul projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Mod İstanbul satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Kağıthane MOD İstanbul daire fiyatları!

Kağıthane MOD İstanbul daire fiyatları 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. MOD İstanbul projesinde daireler Mart 2018'de teslim ediliyor...

Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Toplam 609 konut ve 58 dükkandan meydana gelen Self İstanbul projesinde satışlar Mart ayında başlayacak. Peki Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Kağıthane Mod İstanbul'da yüzde 15 indirim!

Ortadoğu Grup, Kâğıthane’de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde, lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 net indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca yapılan kampanya dahilinde 36 aya kadar şirket finansmanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Akros İstanbul nerede?

Toplam 496 adet bağımsız birimden oluşan Akros İstanbul Beylikdüzü projesi 2018 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Akros İstanbul nerede?

Akros İstanbul nerede?

Akros İstanbul, Ak Proje tarafından inşa ediliyor. Proje bünyesinde toplamda 496 adet bağımsız birim bulunuyor. Peki, Akros İstanbul nerede?

Mod İstanbul nerede Haberi

Mod İstanbul nerede


3 blokta 115 adet daireden Mod İstanbul projesi  Ortadoğu Grup  tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. 


2018 yılının Mart ayında tamamlanması öngörülen Mod İstanbul projesinde 1+1'den 3+1'e kadar seçenekler sunuluyor. 


Mod İstanbul fiyatları 2017!


71-77 metrekare 1+1'ler 470 bin TL'den,

105-118 metrekare 2+1'ler 820 bin TL'den,

142-156 metrekare 3+1'ler 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor.


Kağıthane Mod İstanbul projesinde ödeme planına göre peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. 


İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen  Mod İstanbul Evleri projesi Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı'na yakın mesafede yer alıyor. Proje 3 bin 770 metrekare alanda yükseliyor.


Tel : 0212 210 25 25

Web : http://2proje.com/

Pınar DOĞAN/...