19 / 04 / 2024

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esat Özgül tarafından kuruldu.

Aref Zemin Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aref Zemin Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uzun tarafından kuruldu.

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Altaş Zemin Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Zemin Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Altaş tarafından kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aykut Yakut tarafından kuruldu.

Projem Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projem Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Burhan Ocaktan tarafından kuruldu.

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Tonka tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Oğuz tarafından kuruldu.

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

Sitil Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sitil Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Yakut tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öz tarafından kuruldu.

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esat Özgül tarafından kuruldu.

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat ,zemin kaplama işleri yapmak. Her türlü inşaat malzemesi üretmek, almak, satmak,ithalatını ve ihracatını toptan ve perakende satışını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Hertürlü nalburiye işleri yapmak. Her türlü zemin kaplama maddeleri üretmek, almak, satmak, ithalat ve ihracat yapmak, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü...