19 / 04 / 2024

modacı arzu kaprıl

modacı arzu kaprıl

Modacı Arzu Kaprol modanın başkenti Paris'te ofis açtı. Kaprol'un ofisi, Paris Moda Haftası'nda açılacak...

Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Kariyerine 1998 yılında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'da müfettiş yardımcısı olarak başlayan Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Aziz Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Arzu Köknel tarafından kuruldu.

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.

Aras İnşaatçılık Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras İnşaatçılık Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Bulut ve Süleyman Bulut tarafından kuruldu. 

Boşanmada mal paylaşımı nasıl olur?

2018'de bir önceki yıla göre boşanmaların oranı yüzde 10.9 arttı. Senede 130-150 bin civarında çift boşanıyor. Arzu edilmeyen bu durumun sonucunda en çok mal paylaşımıyla ilgili sorun yaşanıyor. Peki boşanmada mal paylaşımı nasıl olur?

Chocolate Mimarlık Ve Mağazacılık Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Chocolate Mimarlık Ve Mağazacılık Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu   Özkaymak tarafından kuruldu. 

Atıl Kutoğlu, Altstadt Vienna'nın odalarına imza attı!

Dünyaca ünlü isimleri giydiren Türk modacı Atıl Kutoğlu, Viyana'da yer alan Altstadt Vienna’nın odalarını tasarladı.

Modacı Atıl Kutoğlu dekorasyonla buluştu!

Gayrimenkul sektöründeki büyümeye paralel artan eve yönelik harcamalar modacı Atıl Kutoğlu’nu dekorasyonla buluşturdu. Kutoğlu’nun ilk projesi Viyana’daki Hotel Altstadt’ın 6 süitinin tasarımı oldu.

Murat-Arzu Atabarut çifti 2 evini daha dizi setine kiralayacak!

Mimar Murat Atabarut ile eşi Arzu Atabarut, Beykoz'daki lüks villalarını Fox TV'de yayınlanan 'Kördüğüm' dizine 2 yıllığına kiraya vermişti. Atabarut çifti sahibi oldukları 2 lüks evi daha dizilere vermeye hazırlanıyor.

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. Arzu Yatci tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

Raşit Bağzıbağlı gayrimenkul patronlarının giyim stillerini inceledi!

Türkiye'nin en genç haute-couture modacısı Raşit Bağzıbağlı'nın ünü çoktan Türkiye sınırlarını aştı. Kıbrıslı Bağzıbağlı Ailesi'nin son kuşak temsilcisi olan Raşit Bağzıbağlı, kendi markası ‘Rashid'le dünya yıldızlarını bile kendine hayran bırakıyor.

İşte Arzu Sabancı'nın merak edilen evi!

Arzu Sabancı: Tarzım zamanla, yaşadıklarımla gelişti. Çok başarılı bir iş kadını olduğunu hepimiz biliyoruz. Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri 30 Eylül'de açılıyor!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin açılış töreninin 30 Eylül'de gerçekleştirileceğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’u Türkiye ve Dünya’ya mâl olacak yeni futbolcuların adresi yapmayı arzu ettik" dedi

modacı arzu kaprıl Haberi

modacı arzu kaprıl

Modacı Arzu Kaprol'un Harvey Nichols ve Harrods gibi prestijli mağazalarda tasarımları satılıyor. Kaprol, modanın başkenti Paris'te ofis açtır. Kaprol'un ofisi, Paris Moda Haftası'nda...