16 / 04 / 2024

Modda Bayraklı fiyatları 2017

Modda Bayraklı fiyatları 2017

Modda Bayraklı projesi Ontan İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçiriliyor. Peki Ontan Modda Bayraklı ne zaman teslim?

Modda Port'ta 5.9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Haziran 2023'te!

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ontan İnşaat imzası ile inşa edilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projede fiyatlar 2021 yılının Mart ayında 1 milyon 300 bin TL'den başlıyordu.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

İzka Port Bayraklı 2020'de tamamlanacak!

Bayraklı'da hayata geçirilen İzka Port projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor. Projede konutların ilk metrekare satış fiyatları 16 bin TL ile 21 bin TL arasında farklılık gösteriyor...

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Folkart Towers Bayraklı fiyatları!

Folkart Towers Bayraklı fiyatları 599 bin TL'den başlıyor. Folkart Towers projesi İzmir Bayraklı'da inşa edildi...

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Modda Suites satılık daire!

Toplam 72 daireden meydana gelen Modda Suites projesi Temmuz 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Modda Suites satılık daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor.

Bayraklı Modda Suites ev fiyatları!

Bayraklı Modda Suites ev fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. Ontan İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

12 soruda Modda Suites projesi!

İzmir Modda Suites projesinde daire fiyatları 394 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. İşte 12 soruda Modda Suites projesi...

Modda Bayraklı fiyatları 2017 Haberi

Modda Bayraklı fiyatları 2017

Toplamda 97 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 


Modda Bayraklı projesi İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor. Ontan İnşaat imzasını taşıyan projede 2+1'ler 54 ile 86,5 metrekare, 3+1'ler 112 metrekare olarak belirlendi.


Modda Bayraklı projesi sekiz katlı tek blok olarak yükseliyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılan projede 2+1'ler 338 bin TL'den, 3+1'ler 629 bin TL'den başlıyor. 



Ontan Modda Bayraklı ne zaman teslim?

Teslimlerin Aralık ayında yapılacağı projede fitness, spor alanları, sauna,yüzme havuzu, otopark ve çocuk oyun alanları mevcut.



Tel: 444 67 31

Web: http://moddabayrakli.com/

Ezgi...