19 / 04 / 2024

Modda Suites en iyi konut ödülü

Modda Suites en iyi konut ödülü

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

The Superior Suites'de yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites yüzde 1 peşinat ile yatırımcılarını bekliyor.

The Superior Suites'te aylık 13 bin TL kira gelir garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul aylık 13 bin TL kira gelir garantisi sunuyor.

The Superior Suites satışa çıktı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul" lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Verra Suites Beykoz ödeme planı!

Verra Suites Beykoz ödeme planı haberimizde yer alıyor. İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Verra Suites Beykoz fiyatları!

Verra Suites Beykoz fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün yapılan proje  İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da bulunuyor. 

Verra Suites Beykoz'un lansmanı yapıldı!

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’da ilk konut projesine imza atıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yatay mimari olarak planlanan İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da inşa edilen ‘Verra Suites Beykoz’ projesi satışa sunuldu. 

Mresco, Sultan's Suites'teki örnek dairelerini tanıttı!

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Modda Suites en iyi konut ödülü Haberi

Modda Suites en iyi konut ödülü

Türkiye’ nin en prestijli gayrimenkullerinin ödülleerinden olan Sign Of The City Awards sahiplerini buldu. Sign Of The City Awards töreninde “En İyi Konut – Devam Eden Projeler” kategorisinde ödül Ontan Grup’ un oldu. 

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Ontan Bayraklı projesi ile “En İyi Rezidans” ödülünü alırken, 2018 yılında ise ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Firmanın diğer projesi olan ‘Modda Bulvar’  projesi de Premium Proje ödülüne layık görüldü. Tasarladığı projelerle İzmir’e değer katan ve İzmir’in en güvenilir inşaat firmalarından olan Ontan Grup, gelecek dönemlerde geliştireceği önemli projelerle de bu ödülün en büyük adayı olacağını ifade...