23 / 04 / 2024

The Superior Suites'de yüzde 1 peşinat kampanyası!

The Superior Suites'de yüzde 1 peşinat kampanyası!

Firma: Ege Yapı

Proje: The Superior Suites,

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites yüzde 1 peşinat ile yatırımcılarını bekliyor.



Yeni yatırım konseptiyle  Ege Yapı  tarafından hayata geçirilen ve İstanbul'un en değerli konumlarından Levent ve Maslak’ın yanı başında yükselen The Superior Suites yatırımcılarına kazandırıyor.

Proje, yatırımcısına aylık 13 bin TL kira geliri ile birlikte, 20 yıl boyunca kazancın artacağını vaat ediyor. Eşsiz bir yatırım fırsatının sunulduğu  The Superior Suites'te yüzde 1 peşinat ile rezidans sahibi olmanın ayrıcalığı sunuluyor.

The Superior Suites de yüzde 1 peşinat kampanyası!

The Superior Suites, satın alınan özel dekorasyonlu ünitelerin işletilmesi ile birlikte geleneksel gayrimenkul yatırımından çok daha fazla ve hızlı kazanç sağlıyor. Uzun ya da kısa süreli konaklama hizmetleri ile birlikte yeme-içme servisi, açık hava toplantı, etkinlik alanları ve çalışma alanları ile hizmet sağlayan profesyonel bir işletme modeli olan The Superior Suites'te tamamı balkonlu, özel mobilya tasarımlı süitleri yer alıyor. Proje içerisinde 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı tip ve özelliklerde özel dekorasyonlu 3 süit seçeneği yer alıyor. The Superior Suites'te konut fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

https://www.egeyapi.com/kampanyalar/the-superior-suites/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön