20 / 04 / 2024

Modern East AVM ramazan bayramında açık mı

Modern East AVM ramazan bayramında açık mı

Modern East AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East AVM bayramda açık mı? Modern East AVM bayramda kaça kadar açık? Modern East AVM bayramda kaçta açılacak?

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Dünya'nın en modern AVM'leri Türkiye'de!

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan “Türkiye AVM’leri yapmaya geç başladı ancak hızlı bir şekilde Türkiye’nin her yerine AVM’ler yapıldı” dedi. Ceylan sözlerine "AVM'lerin en modernleri, en gelişmişleri Türkiye’de bulunuyor" diye devam etti.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Modern East Kurban Bayramı çalışma saatleri

Modern East, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Modern East Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ümraniye Modern East AVM'nin iskanı var mı?

Ümraniye Belediyesi, 171 işyerine gönderdiği tebligatta, 19 Mayıs’ta açılan AVM’nin iskanı olmadığı gerekçesiyle 15 gün içinde tahliyesini istedi.

Modern East AVM bayramda açık mı?

Modern East AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East AVM bayramda açık mı? Modern East AVM bayramda kaça kadar açık? Modern East AVM bayramda kaçta açılacak?

Düzce Belediyesi'nden modern AVM!

Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında çağdaş ve modern alışveriş merkezi (AVM) ile sosyal yaşam alanlarına ilişkin donatıların planlaması yapıldı.

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Modern East AVM ziyaretçi ağırlamaya başladı!

Modern East Alışveriş Merkezi, İstanbul’un yeni finans merkezi Ümraniye’de kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ümraniye Modern East AVM iletişim!

141 mağazanın bulunduğu Modern East AVM bugün açıldı. İşte 4 katlı olarak tasarlanan Ümraniye Modern East AVM iletişim bilgileri...

Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi!

Kapılarını bugün açan Modern East AVM 200 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile inşa edildi. Peki Modern East AVM nerede, nasıl gidilir, yol tarifi...

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Ümraniye Modern East AVM bugün açılıyor!

200 milyon euroluk yatırımla Ümraniye’de hayata geçirilen Modern East Alışveriş Merkezi bugün açılıyor. 60 bin metrekare kiralanabilir alanı olan AVM’nin ikinci fazı bittiğinde bu rakam 90 bine çıkacak. AVM’de 2 bin 900 kişiye istihdam sağlanacak

Modern East AVM ramazan bayramında açık mı Haberi

Modern East AVM ramazan bayramında açık mı


Modern East AVM bayramda açık mı?

Modern East AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East AVM bayramda açık mı? Modern East AVM bayramda kaça kadar açık? Modern East AVM   bayramda kaçta açılacak?


Modern East AVM bayram mesaisi:

Modern East AVM Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor, akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Modern East AVM'ye nasıl gidilir?