26 / 04 / 2024

modern vadi ulaşım

modern vadi ulaşım

Dumankaya İnşaat Modern Vadi ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Dumankaya Modern Vadi'de 3+1'ler için 3+1 fırsat kampanyası devam ediyor!

Dumankaya İnşaat imzasıyla İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya Modern Vadi projesindeki sınırlı sayıdaki 3+1 satılık dairelerinin 312 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satış kampanyası devam ediyor..

Dumankaya İnşaat Modern Vadi fiyat listesi!

Dumankaya İnşaat Modern Vadi fiyat listesi kapsamında sınırlı sayıdaki 3+1 daireler 312 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Modern Vadi Dumankaya Evleri'nde ödeme kampanyası 30 Eylül 2013 tarihine kadar devam ediyor...

Modern Vadi satılık daire!

Modern Vadi satılık daireler kapsamında yer alan 66-69 ve 74 metrekare alana sahip olan 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor

Modern Vadi ne zaman teslim?

Modern Vadi ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 yılı olarak belirlendi. İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Bahçeşehir Bölgesi'nde yükselen Dumankaya Moden Vadi projesi 2014 Mayıs'ta teslim edilecek

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Yapı İnşaat Vadi Mudanya ulaşım bilgileri!

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen proje yürüme mesafesinde bulunuyor. Yapı İnşaat Vadi Mudanya ulaşım bilgileri kapsamında proje Organize Sanayi Bölgesi'ne 12 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.

Vadi Tepe Bahçeşehir ulaşım krokisi!

İçerisinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon daire tipleri daire tipleri bulunan Vaditepe Bahçeşehir, 4 bin adet daireden meydana geliyor. İşte Vadi Tepe Bahçeşehir ulaşım krokisi...

Bayram boyunca ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul bayrama hazır... Kurban Bayramı boyunca ulaşım yüzde 50 indirimli olacak ve Veteriner Hizmetler Müdürlüğü, modern donanımlara sahip kesim yerleriyle İstanbullulara Kurban Bayramı süresince hizmet verecek.

Samsun'da toplu ulaşım yolları yenilenecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada toplu ulaşımın en modern sistemlerinden olan tercihli yol projesini kentin batısı ile güneyine de kazandıracaklarını söyledi...

Mall Of İstanbul AVM ulaşım bilgileri!

Mall Of İstanbul AVM ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer aşıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall of İstanbul AVM kapsamında eğlence merkezleri ve modern sanatlar sokağı da yer alıyor.

Başak Vadi Konutları Başakşehir ulaşım!

Başak Vadi Konutları Başakşehir ulaşım bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Başak Vadi Konutları projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor...

modern vadi ulaşım Haberi

modern vadi ulaşım


Modern Vadi projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükseliyor. 


Dumankaya İnşaat Modern Vadi ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Dumankaya İnşaat Modern Vadi ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Modern Vadi Bahçeşehir Evleri 240 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Projede 1498 adet konut bulunuyor.


Dumankaya İnşaat Modern Vadi kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Dumankaya İnşaat Modern Vadi ödeme planı:

Dumankaya İnşaat Modern Vadi ödeme planı 60 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. Projede banka kredili ya da peşin alımlar yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Dumankaya İnşaat Modern Vadi ne zaman teslim? 

Modern Vadi Bahçeşehir teslim tarihi için 444 7 222...