25 / 04 / 2024

Mohammad Taher Alsawady

Mohammad Taher Alsawady

Samtco İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Taher Alsawady, Hussain Alsawadi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıad Abou Radı ve Mohammad Abou Radı ortaklığında kuruldu. 

Azaran İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azaran İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Mohammad Ghanbarı tarafından kuruldu.

Imperıal Plus İstanbul Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Plus İstanbul Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da  Shahryar Mohammadıasl tarafından kuruldu.

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Asadı, Marah Alasadı, Lujaın Alasadı, Rama Alasadı ve Enass Elhamed ortaklığında kuruldu.

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Aldeen Abou Shaer ve Mohammad Abou Chafer ortaklığında kuruldu.

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Akbarı tarafından kuruldu.

Anadolu Investment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Investment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatmaelzahraa Abdelwahed ve Mohammad Abdelwahed ortaklığında kuruldu.

Hr İnternational Gayrimenkul Yatırım Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hr İnternational Gayrimenkul Yatırım Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın Olaywı, Zakarıa Elewı ve Mohammad Alıwı ortaklığında kuruldu. 

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Benhaö Hassanı ve Mohammad Reza Kermanı ortaklığında kuruldu. 

Otantik İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otantik İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Ayman Qatana tarafından kuruldu. 

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Zanjanı tarafından kuruldu. 

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zafer Sammam ve Mohammad Maher Sammar ortaklığında kuruldu. 

Mohammad Taher Alsawady Haberi

Mohammad Taher Alsawady

Samtco İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Taher Alsawady, Hussain Alsawadi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Samtco İnşaat Gayrimenkul Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; NALBURİYE a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü nalburiye işleri yapmak. TOPRAK ÜRÜNLERİ, ÇİMENTO a. Taş kırma işleri ve taştan kum...