23 / 04 / 2024

Molekül Tasarım adresi

Molekül Tasarım adresi

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Caner Keskin tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım 'da İstanbul İl'i, Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak'ta kuruldu.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Pırlanta tasarım küpeler 2 bin 805 TL'den başlıyor! Kapış kapış satılıyor! İşte Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım küpeler  Blue Diamond'ta 2 bin 805 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu pırlanta küpeler kapış kapış satılıyor. Peki  Blue Diamond tasarım küpeleri ne kadar? İşte  Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alev Uçar tarafından kuruldu.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Molekül Tasarım adresi Haberi

Molekül Tasarım adresi

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Caner Keskin tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak'ta kuruldu.


Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkuller almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, 2) Gayrimenkuller üzerine mükellefiyet, irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları tesis etmek, 3) İktisap edilen ya da sözleşmelere bağlanan gayrimenkuller ile kamuya,  çeşitli kooperatiflere, gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimenkuller...