20 / 04 / 2024

Molla Fenari Mahallesi Bab-I Ali Cad.No:3/401 Fatih adres

Molla Fenari Mahallesi Bab-I Ali Cad.No:3/401 Fatih adres

Turquoise Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin Tl sermaye bedeli ile Sur Restoran İşletmeciliği tarafından kuruldu.

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi 1844 Ada 15,16,17 ve 52 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İBB'den İstanbul'da ticaret ve konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Molla Şeref Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Fatih Molla Aşkı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi, 1845 ada, 21 parsel ve bir kısm tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı  askıda...

Trabzon Molla Halil Camisi'nin inşaatı yeniden başladı!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 2006 yılında yapımına başlanan Molla Halil Camisi'nin inşaatı kiliseye benzetildiği için durmuştu. İnşaat çalışmaları 2 yıl aradan sonra yeniden başladı.

Konyaaltı Karamersin'de yol çalışmaları başladı!

KONYAALTI Belediyesi, Molla Yusuf Mahallesi Karamersin mevkiinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Trabzon Molla Halil Cami'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına 2006 yılında başlanan Molla Halil Camisi, mimarisi nedeniyle kiliseye benzetilmesi nedeniyle para yardımı yapılmayınca 10 yıldır bitirilemiyor.

Sesa Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Mimarlık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesa Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Mimarlık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Yunus tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Fatih, Molla Ferani Mahallesi'nde kuruldu.

1Ev Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1Ev Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Koçyeğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Molla Efendi Mahallesi, Şeref Efendi Sokak'ta kuruldu.

Gardenia Group Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gardenia Group Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, N.Ahmad Aref Abedalqader tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Fatih, Molla Şeref Mahallesi, Kilimci Sokak'ta kuruldu.

Çemberlitaş Meydanı düzenleniyor!

Molla Fenari Mahallesi sınırları içerisinde Bab-ı Ali Caddesi üzerinde tarihi Çemberlitaş sütunun çevresini kapsayan 6950,00 m² lik meydan olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi, Ünsal Kıran Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Molla Ferani Mahallesi, Ali Baba Türbe Sokak'ta açıldı.

Antalya Konyaaltı'nda yeni yol çalışmaları başlatıldı!

Molla Yusuf Mahallesi'nde alt yapı çalışması tamamlanan yollarda asfalt çalışmalarına devam eden Konyaaltı Belediyesi, Karamersin mevkisinde ise imar çalışması bitmiş yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Molla Fenari Mahallesi Bab-I Ali Cad.No:3/401 Fatih adres Haberi

Molla Fenari Mahallesi Bab-I Ali Cad.No:3/401 Fatih adres

Turquoise Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin Tl sermaye bedeli ile Sur Restoran İşletmeciliği tarafından kuruldu.

Turquoise Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
A-Turizm Seyahat Acenteliği Faaliyetleri a.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir...