19 / 04 / 2024

Moment İstanbul ödeme bilgileri

Moment İstanbul ödeme bilgileri

Kartal Moment Rezidans iletişim için satış ofisiyle 0216 377 82 82 numaralı telefondan irtibat kurabilmek mümkün. Banka kredili vade fırsatı sağlanan projede 44 katlı 2 blok yer alıyor.

Moment İstanbul'da Efsane Cuma'ya özel efsane indirim!

Moment İstanbul projesinde Efsane Cuma'ya (Black Friday) özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede yüzde 1 peşinat fırsatı sizleri bekliyor...

Moment İstanbul'da Kasım ayına özel fiyatlar!

Moment İstanbul Residence projesinde Kasım ayına özel fiyat ve ödeme avantajları sunuluyor. Proje AC Yapı imzasıyla yükseliyor...

Moment İstanbul Konutları ödeme şekli!

Moment İstanbul projesinde satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kartal'da AC Yapı tarafından inşa ediliyor...

Kartal Moment İstanbul 2017 ödeme ve fiyat bilgisi!

Moment İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Projede yüzde 1 vade farkı ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor...

AC Yapı'dan Moment İstanbul için 2 ödeme fırsatı!

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki seçenek sunuyor. İsteyenler peşin alımlarda geçerli yüzde 20 prim garantisinden, isteyenler ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları!

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları kapsamında yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje AC Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Moment İstanbul Evleri ödeme planı!

Kartal Moment İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında 15 Mart'a kadar yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Moment İstanbul Kartal'da fiyatlar 359 bin liradan başlıyor...

Kartal Moment İstanbul ödeme koşulları!

Kartal Moment İstanbul projesinde ev fiyatları 359 bin liradan başlayarak değişiyor. AC Yapı imzasını taşıyan Moment İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Moment İstanbul ödeme planı kampanyası!

Moment İstanbul ödeme planı kampanyası Mart ayının ilk haftasına kadar devam edecek. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşeceği proje AC Yapı imzası ile yükseliyor.

Moment İstanbul'da yüzde sıfır faiz ve sıfır peşinat!

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan AC Yapı, Moment İstanbul projesi için ödeme kolaylığı sağlıyor. AC Yapı, hiç peşinat istemeden ve faiz uygulamadan 24 ay vadeli finansman desteği sağlıyor.

Moment İstanbul yüzde 25 prim garantisi veriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul, 30 Kasım'a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim getirisi, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği sunuyor.

Moment İstanbul Projesi ödeme bilgileri!

AC Yapı imzasıyla Kartal’da inşa edilen Moment İstanbul projesinde kampanyalı satışlara bir yenisi daha eklendi. Ekim ayı ortasına kadar sürecek olan kampanyada yüzde 25 kâr garantisi veriliyor.

Moment İstanbul'da daireler 295 bin TL'ye!

Moment İstanbul, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. 295 bin liradan başlayan proje fiyatlarına alternatif ödeme planları da sunuluyor.

Moment İstanbul ödeme bilgileri Haberi

Moment İstanbul ödeme bilgileri

Moment İstanbul Evleri 100 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 314 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Kartal Moment Rezidans iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 377 82 82 olarak belirlendi. Banka kredisine uygun proje AC Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


İstanbul Kartal Soğanlık lokasyonunda, 10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Moment İstanbul Residence'de konutlar 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 


Soğanlık Moment Konutları Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakika, Bostancı Deniz Otobüsü'ne ve Bağdat Caddesi'ne 15 dakika, Aydos Ormanı'na 3 dakika, Boğaz Köprüsü'ne 20 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Moment İstanbul Kartal'da spa, hobi odaları,  cep sineması, Kids Club, fitness center, yürüyüş parkurları ve kapalı/açık yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları...