19 / 04 / 2024

monaco penthouse

monaco penthouse

Önümüzdeki yıl tamamlanacak Monako'daki Tour Odeon gökdeleninin penthouse'unda yer alan kaydırak sayesinde ev sahibi havuza girmek için evinin içerisinde yer alan kaydırağı kullanabilecek...

Penthouse Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Penthouse Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Assel Kussaınova tarafından kuruldu.

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

'Penthouse' dairelere ilgi arttı! Fiyatlar fırladı!

Dünyanın en gözde şehirlerinden İstanbul’un yalılarından sonra penthouse daireleri de yabancıların ilgi odağı oldu. Artan ilgi, dairelerin fiyatlarını yüzde 100 yükseltti.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Ali Ağaoğlu torununa Maslak 1453'teki penthouse daireyi ayırdı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoglu, dede olmaya hazırlanıyor. Şimdiden hediyesini hazırlayan Ağaoğlu torunu Alin için Maslak 1453'te yaptığı siteden 280 metrekarelik penthouse daireyi ayırdı..

Monaco Prensi kentsel dönüşümle kazanacak!

Monaco Prensi hem küçük ülkesinde konut sayısını artırmak için eski binaları yıkıp daha yükseklerini inşa ediyor hem de denize ada yapıyor. 

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Center Point’teki penthouse 55 milyon sterline satılıyor!

Batı Londra’nın en yüksek katlı yapısı olan Center Point’teki penthouse 55 milyon sterlinlik fiyatıyla alıcısını bekliyor.

Club Monaco Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Amerikalı ünlü perakende markası Club Monaco, Türkiye'deki ilk mağazasını Beymen işbirliği ile Akasya Acıbadem'de açtı.

İşte Monaco'daki dünyanın en pahalı evi!

Dünyanın en pahalı evi Monaco Tour Odeon Kulesi'ndeki Sky Penthose oldu. Mimar Alexandre Girald tasarlanan dairenin satış fiyatı ise 400 milyon dolar.

2006 yılında Dubai Towers'a 36 penthouse daire!

2006 yılında Levent'teki eski İETT garajı arsası üzerine yapılacak Dubai Towers'ta 36 penthouse daire olacakmış. Dubai Towers projesinde yer alacak toplam 516 dairenin yanında kulenin 30 katı otele ayrılacakmış.

Elysium Miramar Bodrum'da penthouse daireler 1 milyon 100 euro!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayata geçirilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 23 blok halinde yükselen Elysium Miramar Bodrum projesinde 4 adet penthouse daire yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 160 TL'ye penthouse!

Trendist Ataşehir projesinde penthouse daireler satışa çıktı. Panoramik deniz manzarası sunan dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin 160 ila 7 bin 390 lira arasında değişiyor..

monaco penthouse Haberi

monaco penthouse
Monako'da yer alan Tour Odeon gökdeleni, önümüzdeki yıl tamamlanacak. Gökdelende yer alan penthouseta yer alan kaydırak sayesinde, ev sahibi balkondan direkt havuza girebilecek. 70 daireyi kapsayan bu penthouseun fiyatı 301,4 milyon euro yani 708 milyon...