29 / 03 / 2024

Mondi 2 günde 4 mağaza

Mondi 2 günde 4 mağaza

Boydak Mobilya Grubu markalarından Mondi, İskenderun ve Osmaniye'de birer, Mersin'de ise 2 yeni mağazayı faaliyete geçirdi.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Çaya peş peşe zam: Çaykur zammı, 100 günde yüzde 100'e yaklaştı!

Çaykur, çay fiyatlarına yüzde 15 oranında yeni bir zam daha yaptığı ortaya çıktı. Bu durumda son 97 günde çaya 4'üncü zam gelmiş oldu. Haziran ayından bu yana kuru çay fiyatları yüzde 88,2 oranında zamlandı.

Deprem bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm için 2 günde 36 bin 825 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru geldiğini belirtti.

'Yarısı bizden! kampanyasında rekor başvuru! 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na İstanbul'da 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldiğini açıkladı.

Asgari ücret zammı açıklandığı an harekete geçtiler! Etiketler günde 2 kez değişiyor! İşte detaylar!

Asgari ücret zammının açıklanması ile bazı marketler harekete geçti. Bu marketlerde etiketler günde 2 kez değişiyor. İşte detaylar!

Akbank'tan paraya ihtiyacı olanlara ilgili jet kampanya! Bu miktar 2 günde hesabınıza geçecek

Akbank tarafından paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir kredi kampanyası hazırlandı. 20 bin TL kredi verecek Akbank, parayı da 2 iş günü içerisinde vatandaşların hesabına geçirecek.

TOKİ İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru yapıldığını söyledi.

Emekli bayram ikramiyesi zammında son karar açıklandı! TC kimlik numarasıyla 2 günde hesaplara yatacak

Emekli bayram ikramiyesi zammı kararı hükümet kanadında kesinlik kazandı. Emekliler için belirlenen ikramiye tutarı hesaplandı. Bütçedeki kaynak emekli bayram ikramiyesi için ayrıldı. TC kimlik numarası sırasına göre hesaplara 2 günde yatacak.

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

31 Mart motorin ve benzin fiyatları! 2 günde mazota 2,5 TL’ye varan indirim! 

31 Mart motorin ve benzin fiyatları, araç sürücülerinin dışında tüm dünyada yakından takip ediliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle artan petrol fiyatları, Istanbul’daki barış müzakereleriyle geriledi. Özellikle motorinde son 2 gün içerisinde 2,5 TL’ye varan indirim geldi.

Tema İstanbul 2'de 6 günde 1000 konut satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen "Tema İstanbul 2’ projesi dahilinde 6 günde yaklaşık 3 milyar lira değerinde 1000 konutun satışı gerçekleşti. 

Esnafa yönelik hibe desteğine 2 günde 565 bin kişi başvurdu!

Esnaf için yapılan hibe desteğine vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. 2 günde toplam 565 bin vatandaş başvuru yaptı. 3 bin liraya 455 bin esnaf, 5 bin liraya 110 bin esnaf başvurdu. 1,4 milyon esnafa toplam 4,6 milyar lira verilecek.

Mondi 2 günde 4 mağaza Haberi

Mondi 2 günde 4 mağaza

Tanınmış mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, hızlı mağazalaşma stratejisine devam ediyor.


Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı. Boydak Mobilya Grubu markalarından Mondi, İskenderun ve Osmaniye'de birer, Mersin'de ise 2 yeni mağazayı faaliyete geçirdi. Boydak Holding, böylece 2015 yılında açmayı hedeflediği 107 mağaza sayısına yıl sona ermeden ulaşmış oldu.


Holdingin lokomotif sektörü olan mobilya ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini belirten Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, ekonomik açıdan zor geçen bir yılın sonuna yaklaşırken şirket adına Türkiye ekonomisine katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sene başında yıl içinde 107 yeni mağaza açmayı planladıklarını vurgulayan Boydak, “Akdeniz Bölgesi'nde son iki günde açtığımız 4 mağaza ile birlikte, daha yılı bitirmeden bu hedefe ulaşmış olduk. Yılbaşından...